Îi era jenă să iasă cu fetiţa: A slăbit 16 măsuri după o sarcină în care mânca zilnic la fast food

Hayley s-a luptat întotdeauna cu greutatea și în timpul școlii era cunoscută drept "fata grasă" și i se spunea "Hayley hipopotam". Dar acum, la 24 de ani şi după o sarcină, Hayley Peck, în vârstă de 24 de ani, din Manchester, a slăbit enorm şi a lansat un site - Slimspirational.co.uk - unde creează planuri specifice de dieta pentru sute de oameni.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 16:46
Îi era jenă să iasă cu fetiţa: A slăbit 16 măsuri după o sarcină în care mânca zilnic la fast food

Hayley a mâncat aproape 300 de mese la fast food cât timp era însărcinată, acum cinci ani. Atunci când ea a născut-o pe Sienna Rose în 2007, cântărea 133 de kilograme şi purta măsura 24 la haine. 

Dar, după ce a decis că nu vrea să fie o „mamă grasă” pentru fiica ei, Hayley a slăbit în mod incredibil 16 dimensiuni la haine, prin dietă și exercițiu fizic, iar acum are 59 de kilograme, potrivit DailyMail.

Metoda ei s-a dovedit de succes iar în luna octombrie a început o afacere pentru a-i ajuta şi pe alții să piardă în greutate – și face acum un profit din site-ul ei inspiraţional.

„Când m-am cântărit şi am văzut că aveam 133 de kilograme am fost foarte deprimată. Nu voiam să ies nicăieri și eram prea jenată să ies cu fiica mea sau să mi se facă poze. Am decis că nu vreau să fiu o mamă grasă pentru fiica mea, Sienna, așa că mi-am schimbat complet stilul meu de viață”, a povestit Hayley.