Cum arată o zi din viaţa Elenei Băsescu: „O zi cu copiii e ca o zi în mină”

Fostul europarlamentar Elena Băsescu a acordat un interviu EVZ, în care a vorbit despre viața de familie, implicarea lui Traian Băsescu în creșterea celor doi copii, dar și despre politică.

10 aug. 2015, 14:10
Cum arată o zi din viaţa Elenei Băsescu: „O zi cu copiii e ca o zi în mină”

Elena Băsescu a povestit cum arată o zi din viaţa ei de când a devenit mămică cu normă întreagă. Fericită şi obosită ar fi în doar două cuvinte care ar descrie cel mai bine stările prin care trece Eba cu cei doi copii, Sofia şi Traian jr. Mezina familiei Băsescu a luat o pauză în carieră, însă ar putea reveni pe scena politică chiar de anul viitor.

Să fii mamă este cel mai frumos dar pe care îl poţi primi. Nu e deloc uşor să aduci pe lume doi copii, la un interval atât de scurt, un an şi trei luni, dar orice efort şi sacrificiu merită făcute. Efectiv, ai pentru ce să trăieşti şi pare că îţi începe viaţa din nou cu fiecare copil care ţi se naşte”, a mărturisit Elena Băsescu.

Fiica cea mică a fostului preşedinte a povestit că primeşte ajutor din partea părinţilor şi a socrilor, care se mai ocupă de Sofia. În schimb, pentru că Traian jr. este încă alăptat, Elena Băsescu trebuie să fie lângă el 24 de ore din 24 , 7 zile pe săptămână.

„Când ai doi copii mici, aşa cum se întâmplă în cazul meu, ai de fapt un job full time, cu o responsabilitate enormă. Ziua începe la 7 dimineaţa şi se termină, uneori, mult după miezul nopţii. E mai obositoare, dar şi mai satisfăcătoare decât a oricui munceşte cu normă întreagă. Aşa cum zice tata mereu: o zi cu copiii e ca o zi în mină„, a mai spus Elena Băsescu, citată de evz.ro.