Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului

Dani Mocanu a fost umilit de Victor Micula într-un live pe Tik Tok. Milionarul și manelistul și-au aruncat replici dure pe internet.
Alina Costache
20 ian. 2023, 14:23
Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului
Dani Mocanu, umilit de Victor Micula

Victor Micula nu s-a putut abține și a dat cărțile pe față. L-a umilit pe Dani Mocanu în fața miilor de urmăritori din mediul online. Cei doi au schimbat câteva replici acide pe Tik Tok și au vorbit fără perdea.

Manelistul a fost cel care a anunțat că vrea să discute cu Micula, lucru care s-a și întâmplat.

„Un anunț pentru Victor Micula. Tu știi că eu sunt respectuos și că am șapte ani de acasă, nu înjur pe aici, poate foarte rar. N-am să te înjur, n-am să vorbesc urât. Nu-mi stă în caracter, ideea e în felul următor: a fi bun nu înseamnă a fi fraier.

Și dacă vrei îți dovedesc că nu sunt fraier când vrei tu. Vorbești mult și prost, Victore. Până acum nu ți-am arătat puterea mea, dar nu vreau, vreau să rămâi în continuare prietenul meu. Ai făcut filmare cum m-ai înjurat de morți, de copii, și de astea, eu nu ți-am vorbit prost, nu e în caracterul meu.

N-am să cedez aici pe live că tu pozezi în șmecher. Bani știm că ai. Mi-ai dat block, frate. Mi-ai blocat numărul și mi-ai dat block pe Facebook. Dau la o parte toate rușina și vorbesc aici. Ce bani mi-ai dat să cânt? Am cântat că mi-ai fost drag. Nu-mi place că mă iei peste picior. De azi pentru mine ești un șmecher, vorbești de sus”, a spus Dani Mocanu.

Citește și: Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Victor Micula e deranjat că manelistul stă în preajma unor persoane care îl înjură. Milionarul și-a amintit de întâmplări din trecut când Dani s-a plimbat cu bolidul său de lux și a fost reținut de poliție, Micula fiind nevoit atunci să plătească o sumă imensă de bani.

„Eu nu pozez în șmecher. Eu pe platforma asta pot spun că sunt șmecher. Nu ți-am dat la block, mi-am schimbat numărul. Vrei să le spun oamenilor ce încerci să mă faci să te ajut, cu alea. Vrei să vorbim aici? Nu vă jucați cu mine. Eu nu-ți vorbesc de mai sus decât sunt, tu ești șmecher că vei ajunge la pușcărie peste o lună.

Mafioții nu stau prin pușcărie. Ți-ai creat locul foarte bine, eu m-am născut. Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat bani, dar eu nu ți-am cântat ție că mi-ai dat tu mie bani. Un artist care cântă de drag nu se îmbogățește, nu?

Citește și: Motivul pentru care Florin Salam nu îi cere nici un leu lui Bercea Mondial pentru cântări: „A venit un nene, i-a lăsat pentru tine”

Nu ne putem compara la nimic, nici la bani. N-am ce să vorbesc unui viitor pușcăriaș. Spune-le la oameni când ai venit în Elveția te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția, nu ai venit să-ți asumi.

Ți-au interzis ăia să mai vii 15 ani în Elveția. Am plătit o groază de bani ca să scoată Lamborghini-ul pentru faptele tale. Nimeni nu mai are numărul meu de telefon, îl are doar cine ar trebui să-l aibă. Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură”, a spus Victor Micula.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!