Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului

Dani Mocanu a fost umilit de Victor Micula într-un live pe Tik Tok. Milionarul și manelistul și-au aruncat replici dure pe internet.

20 ian. 2023, 14:23
Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului
Dani Mocanu, umilit de Victor Micula

Victor Micula nu s-a putut abține și a dat cărțile pe față. L-a umilit pe Dani Mocanu în fața miilor de urmăritori din mediul online. Cei doi au schimbat câteva replici acide pe Tik Tok și au vorbit fără perdea.

Manelistul a fost cel care a anunțat că vrea să discute cu Micula, lucru care s-a și întâmplat.

„Un anunț pentru Victor Micula. Tu știi că eu sunt respectuos și că am șapte ani de acasă, nu înjur pe aici, poate foarte rar. N-am să te înjur, n-am să vorbesc urât. Nu-mi stă în caracter, ideea e în felul următor: a fi bun nu înseamnă a fi fraier.

Și dacă vrei îți dovedesc că nu sunt fraier când vrei tu. Vorbești mult și prost, Victore. Până acum nu ți-am arătat puterea mea, dar nu vreau, vreau să rămâi în continuare prietenul meu. Ai făcut filmare cum m-ai înjurat de morți, de copii, și de astea, eu nu ți-am vorbit prost, nu e în caracterul meu.

N-am să cedez aici pe live că tu pozezi în șmecher. Bani știm că ai. Mi-ai dat block, frate. Mi-ai blocat numărul și mi-ai dat block pe Facebook. Dau la o parte toate rușina și vorbesc aici. Ce bani mi-ai dat să cânt? Am cântat că mi-ai fost drag. Nu-mi place că mă iei peste picior. De azi pentru mine ești un șmecher, vorbești de sus”, a spus Dani Mocanu.

Citește și: Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Victor Micula e deranjat că manelistul stă în preajma unor persoane care îl înjură. Milionarul și-a amintit de întâmplări din trecut când Dani s-a plimbat cu bolidul său de lux și a fost reținut de poliție, Micula fiind nevoit atunci să plătească o sumă imensă de bani.

„Eu nu pozez în șmecher. Eu pe platforma asta pot spun că sunt șmecher. Nu ți-am dat la block, mi-am schimbat numărul. Vrei să le spun oamenilor ce încerci să mă faci să te ajut, cu alea. Vrei să vorbim aici? Nu vă jucați cu mine. Eu nu-ți vorbesc de mai sus decât sunt, tu ești șmecher că vei ajunge la pușcărie peste o lună.

Mafioții nu stau prin pușcărie. Ți-ai creat locul foarte bine, eu m-am născut. Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat bani, dar eu nu ți-am cântat ție că mi-ai dat tu mie bani. Un artist care cântă de drag nu se îmbogățește, nu?

Citește și: Motivul pentru care Florin Salam nu îi cere nici un leu lui Bercea Mondial pentru cântări: „A venit un nene, i-a lăsat pentru tine”

Nu ne putem compara la nimic, nici la bani. N-am ce să vorbesc unui viitor pușcăriaș. Spune-le la oameni când ai venit în Elveția te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția, nu ai venit să-ți asumi.

Ți-au interzis ăia să mai vii 15 ani în Elveția. Am plătit o groază de bani ca să scoată Lamborghini-ul pentru faptele tale. Nimeni nu mai are numărul meu de telefon, îl are doar cine ar trebui să-l aibă. Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură”, a spus Victor Micula.