Cum arată orașul plutitor, desprins parcă din altă lume! Iahtul de 1 miliard de dolari este dotat cu un submarin și pistă de Formula 1

Luxul și opulența sunt duse la alt nivel odată cu lansarea „The Streets of Monaco”. Acesta reprezintă un concept de iaht extravagant și inovator, care își propune un adevărat răsfăț într-o variantă plutitoare a fabulosului oraș.

15 feb. 2024, 16:44
Cum arată orașul plutitor, desprins parcă din altă lume! Iahtul de 1 miliard de dolari este dotat cu un submarin și pistă de Formula 1
Cum arată orașul putitor, desprins parcă din altă lume! Iahtul de 1 miliard de dolari este dotat cu un submarin și pistă de Formula 1

„The Streets of Monaco” sau orașul plutitor, are o viziune arhitecturală și nautică unică ce își invită pasagerii să experimenteze emoția și adrenalina caracteristice unui circuit de Grand Prix renumit, oferind o pistă special concepută care permite unui număr de trei karturi să concureze simultan, umăr la umăr. De asemenea, iahtul în valoare de un miliard de dolari are încorporat și un submarin.

Citește și: Vacanţele pe iahturi, tot mai solicitate de români. Cât costă o asemenea extravaganţă

Cum arată iahtul desprins parcă din altă lume

Designul iahtului de lux este inspirat din estetica și atmosfera extravagantei metropole Monaco, reușind să capteze esența urbană și spiritul competițional al curselor de Formula 1. Conceptul nu doar că reimaginaizează experiența de a trăi și a naviga în lux, dar aduce și elementul de emoție al sporturilor cu motor pe apele deschise, oferind fanilor Formula 1 ocazia unică de a simți pulsul competiției într-un mediu complet nou și spectaculos.

Circuitul de curse se întinde în jurul întregii ambarcațiuni maiestuoase și trece pe lângă faimoasele obiective turistice din Monaco. Traseul de raliu nu este singurul care se aseamănă cu celebrul oraș francez. Insula plutitoare va include și un cazinou și o replică a Hotelului de Paris, cunoscutul punct de reper al orașului.

Iahtul se întinde pe o suprafață de 500 de metri și dispune de piscine, terenuri de tenis, platformă pentru elicopter, sală de gimnastică și un bar. Arhitectura și clădirile emblematice din Monte Carlo pot fi văzute în vârful iahtului, creând iluzia unui oraș din viața reală.

Oasisul este un alt punct central al iahtului opulent. Această zonă regală, care servește ca principal punct de îmbarcare pentru navă, este inspirată de grădinile rafinate ale Cazinoului din Monaco. La intrarea în iaht, atenția este atrasă de o cascadă în centrul salonului. Această secțiune a vasului dispune de piscine pe mai multe niveluri care curg una în alta și de un jacuzzi senin. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de un centru spa dotat cu saună și camere cu aburi, scaune de masaj, o piscină cu bar și un salon de înfrumusețare.

„The Streets of Monaco” are șapte apartamente pentru oaspeți, fiecare cu baie privată, recepție, dressing, dormitor și balcon. Și apartamentul proprietarului este unul inedit, întinzându-se pe toate cele trei etaje și cu o suprafață impresionantă de 15.000 de metri pătrați.

Pe lângă dotările obișnuite și un șemineu, dormitorul matrimonial include și un jacuzzi personal și o piscină cu o terasă privată. În timpul șederii se poate urca pe un submarin de vizitare a obiectivelor turistice pentru un tur al oceanului în scufundare.

Citește și: Descoperire colosală! Autorităţile americane au găsit un ou Fabergé pe un iaht confiscat de la un oligarh rus