Cum arată palmele unei duble campioane de Grand Slam înainte de startul turneului Roland Garros

Au mai rămas puține zile până la startul meciurilor de pe tablourile principale de la Roland Garros, iar sportivii implicați în cel de-al doilea Grand Slam al sezonului din tenis se află în linie dreaptă cu pregătirea.

25 mai 2021, 12:02
Cum arată palmele unei duble campioane de Grand Slam înainte de startul turneului Roland Garros

Dublă câștigătoare de Grand Slam, o dată chiar la Roland Garros, spaniola Garbine Muguruza a împărtășit cu fanii câteva imagini înainte de startul turneului parizian. Într-una dintre imagini, iberica își arată palmele, pentru a ilustra efectele antrenamentelor chinuitoare pe care jucătorii profesionişti le fac zilnic.

În vârstă de 27 de ani, Muguruza a câștigat Roland Garros-ul în 2016, iar Wimbledon-ul în 2017. Este una dintre favoritele la câștigarea trofeului de pe Philippe Chatrier.

Palmele lui Muguruza

 

Simona Halep nu va juca la Roland Garros

„Cu mare dezamăgire îmi anunţ retragerea de la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros. Din păcate, ruptura de la gamba stângă are nevoie de mai mult timp de recuperare, iar calendarul este foarte aglomerat. Retragerea de la un turneu de Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv, dar este decizia corectă şi singura pe care o puteam lua în acest moment.

Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe, dar mă voi concentra pe recuperare, voi încerca să rămân pozitivă şi să revin pe teren în momentul în care voi fi în siguranţă”, a anunţat vineri Simona Halep.

Simona Halep a câştigat French Open în 2018 şi a mai disputat două finale, în 2014 şi 2017. Locul ei pe tabloul principal va fi luat de jucătoarea italiană Jasmine Paolini, locul 91 WTA.

Citeşte şi: Ion Ţiriac şi Ilie Năstase pregătesc un proiect grandios, care va revitaliza tenisul din ţara noastră: „Un centru universitar, cum s-ar spune. O să fie bun pentru tenisul românesc”