Cum arată Pamela din serialul „Dallas” la 72 de ani. Cu ce se ocupă acum Victoria Principal GALERIE FOTO

Victoria Principal, actriţa care a cucerit inimile românilor interpretând rolul Pamelei din serialul "Dallas" a împlinit luni, 3 ianuarie, vârsta de 72 de ani. Aceasta este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini de la ferma ei din California.

03 ian. 2022, 15:31

Cum arată Pamela din serialul „Dallas” la 72 de ani. Victoria Principal s-a născut pe 3 ianuarie 1950, în Fukuoka, Japonia. La cei 72 de ani, actriţa arată impecabil. Dovadă sunt fotografiile postate pe reţelele de socializare.

Cum arată Pamela din serialul „Dallas” la 72 de ani

Victoria şi-a petrecut primele trei luni de viaţă în Japonia. Aceasta a apărut pentru prima dată pe micile ecrane când avea doar cinci ani, în câteva clipuri promoţionale. După absolvirea liceului South Dade Senior, în 1968, s-a înscris la Colegiul Miami-Dade pentru a studia medicina. În urma acestui eveniment traumatic, a decis să-şi schimbe radical viaţa, a renunţat la studiile medicale şi s-a îndreptat spre actorie.

Citeşte şi Adio, maestre! Un actor de legendă a murit chiar de ziua sa, a fost găsit fără suflare de soţia sa

În 1973 a jucat în „The Naked Ape” şi, în acelaşi an, a pozat pentru Playboy. Perioada imediat următoare nu a fost una strălucită, singura prezenţă a sa notabilă fiind în filmul „Earthquake”. A cochetat cu impresariatul, după care s-a simţit atrasă de studiul Dreptului.

Viaţa ei avea să se schimbe profund, pentru a doua oară, atunci când a citit, întâmplător, scenariul serialului „Dallas”, convinsă fiind că rolul Pamelei i se potriveşte ca o mănuşă. Avea să joace în faimosul serial transmis de CBS şi produs de Lorimar din 1978 până în 1987. Încă din 1980, serialul ”Dallas” a avut parte de un succes internaţional notabil, unele episoade stabilind recorduri mondiale de audienţă.

În 1983, Victoria Principal a fost nominalizată pentru a doua oară la Globurile de Aur pentru Cea mai bună actriţă într-un serial. Pamela Barnes Ewing a fost, alături de soţul ei Bobby Ewing, interpretat de Patrick Duffy, una din principalele atracţii ale serialului şi, în cel de-al nouălea sezon, cel mai important personaj.

Serialul de televiziune „Dallas”, unul dintre cele mai populare soap-operas ale anilor ’80, a fost transmis de postul american de televiziune CBS timp de 13 ani la rând, în perioada 2 aprilie 1978 – 3 mai 1991.

În România „Dallas” a fost ultimul serial occidental care a primit permisiunea de difuzare în perioada anilor ’80. „Dallas” a adunat 46 de premii, între care un Glob de Aur (pentru cea mai bună interpretare feminină, a actriţei Barbara Bel Geddes, 1982), şi 82 de nominalizări. La 28 de ani de la debutul filmărilor, serialul „Dallas” a fost recompensat cu Premiul „TV Land” (2006) pentru cea mai populară saga TV din toate timpurile, potrivit site-ului imdb.com.

După 1987, Victoria a înfiinţat propria companie de producţii destinate micului ecran, făcând parte din distribuţia câtorva dintre filmele astfel realizate, precum: „Naked Lie” (1989), „Blind Witness” (1989) sau „Sparks: The Price of Passion” (1990).

De-a lungul timpului, a fost invitată în câteva seriale şi sit-com-uri, cum ar fi „Home Improvement” şi „The Practice”.

În aprilie 2019, Victoria Principal a decis să se dedice exclusiv fundaţiei sale caritabile intitulate The Victoria Principal Foundation for Thoughtful Existence, cu accent pe protecţia mediului.

Victoria Principal a fost căsătorită de două ori şi nu are copii, scrie Agerpres, într-un documentar dedicat actriței.

Pe rețelele sociale, ea postează foarte multe imagini de la ferma ei din California, unde îngrijește animale fără stăpân.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, filmată de Revelion în ipostaze sexy de iubitul său, Felix Baumgartner FOTO+VIDEO


loading...
Partenerii noștri