Cum arată părinţii lui Cătălin Măruță. Socrii Andrei au avut meserii grele, iar Cătălin a vrut să-i calce pe urme tatălui lui

Cătălin Măruță are o relație foarte frumoasă cu părinții lui. De ziua mamei lui, Rusalina, care a avut loc la mijlocul lunii mai, Măruţă a făcut publice câteva fotografii emoţionante cu femeia care i-a dat viaţă.

05 iun. 2022, 19:37

Cum arată părinţii lui Cătălin Măruță. Realizatorul TV a postat mai multe imagini pe Facebook cu mama lui, alături de un mesaj transmis cu ocazia zilei ei de naștere: „Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!‘, a scris prezentatorul pe reţeaua de socializare.

Cum arată părinţii lui Cătălin Măruță

Rusalina Măruță este pensionară de ani buni. Prezentatorul PRO TV dezvăluia, la un moment dat, faptul că mama lui a lucrat ca statiscian, iar tatăl a fost judecător.

Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp’, spunea Cătălin Măruță, pentru life.ro.

Citeste si Cătălin Măruță a umilit-o în direct pe Bianca Drăgușanu. „Poate, dacă îl făcea, nu mai ajungea el zombie”

A vrut să-i calce pe urme tatălui lui, dar pasiunea pentru televiziune a fost mai puternică

Cătălin Măruță a dezvăluit şi că a avut ocazia să pledea în instanță pe vremea când abia terminase Dreptul.

Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur mi s-ar fi potrivit avocatura”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV.

Citeste si Ce i-a cerut Andra lui Cătălin Măruţă, după ce artista a pierdut inelul de logodnă: „De asta trebuie să avem grijă”