Cum arată partenerul sau partenera PERFECTĂ pentru tine, în funcţie de zodie

Caracteristicile fiecărei zodii determină, într-o anumită măsură, preferinţele, inclusiv in materie de viaţa sentimentală şi amoroasă. Astfel că şi preferinţele în ceea ce priveşte partenerul sau partenera perfectă de cuplu diferă de la zodie la zodie.

RomaniaTV.net
23 ian. 2014, 06:40
Cum arată partenerul sau partenera PERFECTĂ pentru tine, în funcţie de zodie

BERBEC

In cazul berbecilor, cand intervine iubirea adevarata, profunda, aspectul fizic nu prea mai conteaza. Berbecii, indiferent cat de incapatanati sunt, se indragostesc de dragostea pe care partenerul o simte pentru ei. Ei iubesc mai mult iubirea pentru ei, decat partenerul care o ofera. Din acest motiv, aspectul fizic trece pe plan secund. Un barbat nativ in zodia berbec, inalt de 1,95 nu va avea probleme sa dezvolte o relatie cu o femeie de 1,55 inaltime, in timp ce o femeie berbec, odata indragostita, nu va fi deranjata de partenerul ei de 1,60.

TAUR

Tauri sunt firi „tantose”. Le place sa se afiseze, iar parerea celorlalti conteaza. Din acest motiv, pentru nativii din taur conteaza aspectul fizic. Chiar daca nu este rupt din cer partenerul de cuplu, taurii vor dezvolta o relatie cu cineva care are, totusi, ceva care-l diferentiaza. Spre exemplu, ochi albastri patrunzatori. Un femeie taur va continua sa fie atrasa de partenerul ei sau va dezvolta o relatie noua cu un barbat nu foarte impunator, nu foarte stilat si nici foarte lucrat, daca – spre exemplu – are dintii impecabili si ochii albastri sau verzi. Pe de alta parte, un barbat taur va fi atras si de o femeie mai mica de inaltime si poate un pic plinuta, daca aceasta are parul lung, des si ondulat. In cazul taurilor, micile detalii care diferentiaza sunt cele care conteaza.

GEMENII

Gemenii nu se lasa usor in fata frumusetii perfecte. In cazul nativilor din gemeni, partenerul de cuplu nu trebuie sa arate perfect, dar trebuie sa fie atragator si, mai ales, sa aiba atitudine. Mai mult, acestia vor fi si mai atrasi si mai implicati in relatia de cuplu daca stiu ca partenerul este ravnit si de alti ochi. Acesta este un mare „turn on” pentru gemeni. Din punct de vedere fizic, ce-i drept, au o predilectie catre blonde/blonzi, fiind mai putin atrasi de persoanele cu parul mai inchis la culoare.

RAC

Racii au nevoie si de pasiune, dar si de romantism. Din acest motiv prefera partenerii boemi, cu tendinte de visare, chiar daca acestia nu sunt intotdeauna practici in viata de zi cu zi. Pe de alta parte, le plac si extremele. Din acest motiv, daca vedeti pe strada un barbat foarte inalt si slab alaturi de o femeie scunda si mai plinuta, se prea poate ca unul dintre parteneri sa fie rac. Nativii acestei zodii cauta, de regula, in partenerii lor de cuplu ceea ce ei nu au.

LEU

Nativii din leu au tendinte de posesivitate si excese de mandrie. Le place sa se faleasca, din acest motiv vor cauta „ce-i mai bun pe piata”, inclusiv in materie de parteneri de cuplu. Pentru lei conteaza imaginea, motiv pentru care prefera parteneri care sa-i completeze, cu care sa se potriveasca fizic. Daca vezi un rac foarte inalt langa iubita sa scunda, in cazul unui leu nu vei intalni o astfel de situatie. Un leu o sa-si aleaga o iubita cu un cap mai mic decat el, cu silueta atragatoare sau, cel putin, mai atragatoare decat a sa.

FECIOARA

Fecioarele au o preferinta pentru nativii din gemeni si varsator. Asadar, le place nonconformismul, chiar daca firea fecioarei este, de regula, traditionala. Astfel ca, atunci cand o fecioara isi alege un partener, ea va cauta pe cineva „un pic altfel”, cu un stil vestimentar iesit din comun si o capacitate de intelegere a lumii profunda. Totusi, fecioarele au idealul frumusetii bine setat in mintea lor, care – de regula – respecta standardele de frumusete ale prezentului. Astfel ca este, relativ, usor sa-si piarda mintile atunci cand intalnesc acea persoana care intruneste idealul lor de frumusete.

Continuarea pe lyla.ro.