Cum arată pensiunea lui Carmen de la Sălciua. Oaspeţii vor avea parte de un adevărat răsfăţ

Cum arată pensiunea lui Carmen de la Sălciua. Pe lângă cariera muzicală, unde are un mare succes, artista este şi proprietara unei pensiuni de lux, care se află în Alba Iulia. Locul este unul de vis, iar oaspeţii au parte de un adevărat răsfăţ.

22 iul. 2022, 12:55
Cum arată pensiunea lui Carmen de la Sălciua. Oaspeţii vor avea parte de un adevărat răsfăţ

Cum arată pensiunea lui Carmen de la Sălciua. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe din România, iar evenimentele la care este solicitată să cânte nu sunt puţine. Artista a dovedit că nu este bună doar din punct de vedere muzical, ci şi ca antreprenor.

Cum arată pensiunea lui Carmen de la Sălciua

Vedeta a pus pe picioare, în mare secret, o super pensiune de lux care, în curând, își va deschide ușile pentru cei care vor să se cazeze acolo. Pensiunea se numește Heaven și cine vrea să se cazeze acolo, pentru a se relaxa, o găsește în Alba Iulia.

Camerele sunt spațioase, mobila este de cea mai bună calitate, iar peisajul este superb. Pentru moment, nu se cunosc prețurile, însă cu siguranţă vor fi făcute publice.

Mai mult, Carmen de la Sălciua a pus la dispoziție tot felul de facilități pentru viitorii turiști, astfel încât aceștia să se simtă ca acasă. Curtea pensiunii este una curată, cu gazon proaspăt tuns și o atmosferă extrem de relaxantă.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soţul unei femei. „Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea!”

Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri

Artista a povestit că în urmă cu mai mulți ani a plecat singură de acasă pentru a susţine un concert la Constanța. A fost momentul în care mai mulți artiști consacrați au încercat să o abuzeze, făcându-i promisiuni că o vor lansa în muzică!

Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba. Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul podcast-ului Viaţa Vedetelor.

Carmen de la Sălciua a recunoscut că lipsa tatălui a marcat-o profund: „Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț, divorțul a fost unul crunt pentru noi. Nu știu dacă am realizat la perioada aia că va fi atât de grav, însă pe parcurs m-a afectat. Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult. Toată lumea mă întreabă: „Cine e tatăl tău, cine e tatăl tău?”. Mi-aș fi dorit ca în momente din viața mea tata să mă ia în brațe și să-mi spună că mă iubește, e foarte important asta”.