Cum arăta permisul auto al lui Florinel Coman. Fotbalistul conduce o mașină de LUX

Fotbalistul celor de la FCSB a fost prins recent cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe Autostrada Soarelui, drept pentru care a fost deschis un dosar penal pe numele acestuia.

25 feb. 2021, 09:01
Cum arăta permisul auto al lui Florinel Coman. Fotbalistul conduce o mașină de LUX

Cum arăta permisul auto al fotbalistului Florinel Coman. Sportivul a fost prins de polițiștii rutieri cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe Autostrada Soarelui, Gigi Becali a mărturisit că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta ar fi valabil și pe teritoriul țării noastre.

Jucătorul lui FCSB mergea pe autostrada A2, numită Autostrada Soarelui, pe sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti, când a fost oprit la kilometrul 75, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu 165 km/h. Sportivul  a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere international fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere national.

Florinel Coman are o maşină demnă de invidiat, acesta conduce un Audi A7, cumpărat cu peste 70.000 de euro. Modelul este din 2021 şi atinge o viteză de 100 km/h în doar 6,5 secunde şi poate ajunge până la 250 km/h.

„Nu că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnet în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din Romania, nu apare. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica de la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e inregistrat”, a spus inițial finanțatorul FCSB.

Citește și: Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro ar putea prinde un transfer la puşcărie. A fost prins mergând fără carnet de conducere cu o viteză AMEŢITOARE

Cum arăta permisul auto al fotbalistului Florinel Coman. Antena 1 a prezentat dovada actului cu care Florinel Coman a încercat să păcălească poliția, fiind o traducere în limbile de circulație internațională a presupului permis.

Patronul roş-albaştrilor susţine că şi dacă va fi găsit vinovat, fotbalistul va primi o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

„Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Dacă o să aibă o cota joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB și o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000. Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească. Depinde de familie, de educația aia de mic copil, de caracterul părinților. Vreau să spun că Man câștigă tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 de km/h. Sunt oameni și oameni, alții mai teribiliști, agresivi, impulsivi. Le-am spus: ‘Îl vedeți pe Ronaldo: muncă, muncă și iar muncă’”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.