Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro ar putea prinde un transfer la puşcărie. A fost prins mergând fără carnet de conducere cu o viteză AMEŢITOARE

Polițiștii de la Rutieră l-au prins pe Florinel Coman, vedeta de la FCSB, circulând cu viteză pe Autostrada Soarelui. Finanțatorul de la FCSB i-a luat apărarea acestuia, mărturisind că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina

22 feb. 2021, 19:25
Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro ar putea prinde un transfer la puşcărie. A fost prins mergând fără carnet de conducere cu o viteză AMEŢITOARE

UPDATE. Jucătorul vedetă de la FCSB a fost apărat de Becali. Finanțatorul de la FCSB i-a luat apărarea acestuia, mărturisind că Florinel Coman a obținut permisul de conducere în Ucraina și că acesta ar fi valabil și pe teritoriul țării noastre. Mai mult, Becali a oferit o declarație scandaloasă: a afirmat că îi va cere personal judecătorului să-l ierte pe Coman.

„Nu e vorba că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnetul în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu le-a apărut. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie caz penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat. Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul.

Jucătorul lui FCSB mergea pe autostrada A2, numită Autostrada Soarelui, pe sensul dinspre Constanţa spre Bucureşti, când a fost oprit la kilometrul 75, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu 165 km/h.

Sportivul  a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere international fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere national.

Jucătorul de zeci de milioane al lui Becali riscă să ajungă după gratii

Din primele verificari s-a stabilit ca nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, informează Ştiripesurse.ro.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetărilor.

„Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice – Conducerea unui vehicul fără permis de conducere – Art. 335. – Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”
– Art 335 din Codul Penal

Dosar penal pentru Florinel Coman. Comunicatul poliției

„La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Citeşte şi: Ioan Becali a sărit la bătaie înainte de a intra în direct la o televiziune din România. Un invitat celebru l-a scos din minți!


loading...
Partenerii noștri