Cum arată prima soţie a lui Florin Busuioc. Prezentatorul este acuzat de ADULTER FOTO

Florin Busuioc este casatorit în prezent cu Liliana, o tanara actrita cu care are doua fetite. Însă, Busu a mai fost căsătorit în tinereţe cu Marieta, femeia care i-a dăruit un băiat.

04 oct. 2015, 09:29

Primul mariaj al lui Busu nu a tinut prea mult. Povestea de dragoste dintre Marieta si Florin Busuioc s-a consumat la Targu Mures, acolo unde actorul fusese repartizat dupa ce terminase facultatea, iar femeia lucra ca medic. La inceputul lui 1991, Marieta a ramas insarcinata si cei doi s-au casatorit. Insa dupa ce a nascut un baiat, pe care l-au botezat tot Florin, femeia a plecat la parintii sai pentru a o ajuta cu bebelusul.

In urma cu patru ani, atunci cand Busu Jr a hotarat sa spuna adevarul despre tatal sau, Marieta a povestit ca, in timp ce ea era la parinti, actorul s-a transferat la un teatru in Bucuresti. Cei doi traiau separati, iar la un moment dat, cand sotia i-a facut o vizita surpriza, a aflat ca acesta avea o alta relatie, scrie wowbiz.ro.

Cei doi au divortat, iar baiatul, care atunci avea trei luni, a ramas in grija mamei. La un moment dat, Florin Busuioc a confirmat ca a fost casatorit in tinerete si a dat cateva detalii despre mariajul lui esuat. „Relatia mea cu Marieta a fost una fulgeratoare, ne-am despartit din cauza mea si probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a spus actorul. Femeia a ramas cu un copil, dar si cu numele de Busuioc.