Cum arată primul soţ al Anamariei Prodan după 9 ani de la divorţ. Vedeta TV s-a fotografiat cu ambii soţi FOTO

Anamaria Prodan este o femeie care știe să se descurce în orice situație și care se bucură de celebritate alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Nu mulți sunt însă cei care știu că fosta prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche a mai fost căsătorită înainte de a-l cunoaște pe actualul soț.

15 nov. 2019, 08:48

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu între anii 1998 și 2007, scrie playtech.ro. Divorțul a fost pronunțat de o judecătorie din Statele Unite ale Americii, iar vedeta s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, care la acea vreme era fotbalist. Fosta prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată de postul de televiziune Antena 1, are doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț.

Citeşte şi Anamaria Prodan s-a dat de gol! Adevărul despre relaţia cu Reghecampf. Imaginile vorbesc de la sine FOTO

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri.

Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a declarat Anamaria Prodan pentru un post e televiziune.