Cum arată Radu Mazăre după două luni de arest

Fostul primar al Constanţei nu se neglizează când vine vorba despre ţinuta pe care o poartă atunci când se înfăţişează în faţa instanţei de judecată. Aflat de două luni în arest preventiv, Radu Mazăre, care pare că s-a îngrăşat puţin, s-a prezentat la patru ace la Curtea de Apel Bucureşti.

11 iun. 2015, 16:43

Radu Mazăre ţine foarte mult la aspectul său mai ales când ştie că se află în colimatorul presei. Acesta ne-a obişnuit deja cu ţinutele sale elegante, aşa că atunci când s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti, fostul primar al Constanţei s-a îmbrăcat din nou la patru ace.

Citeşte şi: RADU MAZĂRE rămâne în arest preventiv

Acesta pare că în ultimele două luni s-a îngrăşat puţin şi se poate observa că părul i-a mai crescut.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis joi ca fostul primar al Constanţei să rămână în arest, respingându-i solicitarea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu, informează România TV.

Radu Mazăre a fost miercuri la Înalta Curte pentru Casație și Justiție, unde a solicitat înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu.

În 2 aprilie, instanța supremă a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Radu Mazăre după ce a admis o contestație a DNA. Anterior, pe 18 martie, un alt complet hotărâse ca edilul să fie cercetat în libertate.

CITEŞTE ŞI: Radu Mazăre, antrenor de fitness pentru Marian Vanghelie în celulă

Potrivit DNA, în perioada 2006-2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le dezvolte în Constanța.