Radu Mazăre, antrenor de fitness pentru Marian Vanghelie în celulă

Radu Mazăre este antrenor de fitness pentru Marian Vanghelie în celula în care cei doi sunt colegi. Primarul suspendat al Constanţei îl învaţă pe edilul sectorului 5 să facă sport şi i-a făcut acestuia un program strict pentru a da jos kilogramele în plus. Instanţa supremă decide joi dacă Radu Mazăre rămâne în arest sau nu.

20 mai 2015, 06:08
Radu Mazăre, antrenor de fitness pentru Marian Vanghelie în celulă

O sursă le-a dezvăluit celor de la Cancan că imediat cum se trezesc Mazăre şi Vanghelie fac flotări şi mai multe exerciţii fizice.

Citeşte şi: Iubita lui Radu Mazăre, în vizită la arest: Fiecare zi e tristă fără el. Normal că îmi era dor de el VIDEO

„Dimineata, cei doi fac flotări, însă Vanghelie nu rezistă prea mult. Radu Mazare îl invaţă cum să respire, cum să stea în pumni, dar primarului de la Sectorul 5 nu îi prea iese. Mazăre îi spune să nu se dea bătut, şi asta pentru cî trebuie să mai dea din burtă jos”, a precizat sursa citată mai sus.

Cei doi se înţeleg de minune în arest, şi îşi omoară timpul stand la palavre. Primarul Constanţei e hotărât să îl facă pe edilul sectorului 5 să slăbească, aşa că îl învaţă cum să respire, dar si cum să stea în mâini.

De asemenea, Vanghelie este învăţat cum să folosească sacii de nisip pe post de greutăţi, saci pe care i-a adus chiar iubita lui Mazăre în arest.

Cei doi se află în arestul Poliţiei Capitalei de mai bine de o lună.

Primarul suspendat al Constanţei se afla în arest preventiv după ce procurorii DNA l-au reţinut pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese. În motivarea judecătorilor care au decis arestarea lui sunt redate interceptari în care Radu Mazare este numit „fasole” şi „şmecherie de Dobrogea”.

Curtea Supremă decide joi dacă Radu Mazăre iese din arest.

Citeşte şi: Marian Vanghelie rămâne în arest

Marian Vanghelie este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, motiv pentru care judecătorii au emis un mandat de arestare pe numele său.