FOTO Cum arată și ce face acum Laura Bretan. Câștigătoarea „Românii au Talent” are 20 de ani

Cum arată și ce face acum Laura Bretan. La vârsta de 13 ani, reușise o performanță clară și de neclintit: a câștigat cel de-al șaselea sezon „Românii au Talent”.  Juriul a fost total cucerit de vocea ei de aur.

21 feb. 2023, 22:33

Cum arată și ce face acum Laura Bretan. Supă participarea sa la emisiunea de la Pro TV, tânăra avea să cucerească și în plan internațional. A participat, tot în același an, la „Americanii au Talent”, ajungând în finală.

Citește și: Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani: „Am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții”

Cum arată și ce face acum Laura Bretan

Laura Bretan a continuat să își urmeze pasiunea cea mai mare: dragostea față de muzică. În anul 2020, artista a absolvit colegiul în Chicago și s-a pregătit, apoi, pentru studiile superioare. Iar, după împlinirea vârstei de 18 ani, și-a dorit foarte mult să susțină 18 concerte în 18 orașe diferite de pe teritoriul României, alături de Bogdan Mihai, tenor român. Din cauza pandemiei, planul nu s-a realizat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Laura Bretan (@officiallaurabretan)

Recent, Laura Bretan a interpretat și un cântec creștin pentru copii, „Rut”, care a ajuns, deja, la inimile oamenilor: „După cum știți pentru acest nou cântec “Rut” am avut o invitată specială. Ei bine, invitata noastră este chiar Laura Bretan!”.

Născută în Chicago, în aprilie 2002, Laura Bretan a început să cânte de la vârsta de patru ani în Biserică, iar de la cinci ani a descoperit pianul. Câștigătoare a multiple concursuri muzicale, ea este acum una dintre cele mai cunoscute și iubite soprane din lume. De-a lungul carierei, a avut ocazia de a cânta pe scene mari din America, Elveția, Germania, Italia, Belgia, Spania, Marea Britanie sau Israel și de a performa alături de artiști internaționali, precum: Toto Cutugno, Placido Domingo Jr, Il Volo sau Jose Carreras.