Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani: „Am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții”

Laura Bretan a fost botezată în biserică la 19 ani, împreună cu sora ei mai mică, Estera. Ritualul a avut loc la Biserica Betania din Chicago, iar la ceremonie au participat peste 100 de persoane. Evenimentul a fost transmisă live, pe YouTube.

17 sept. 2021, 11:50
Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani: „Am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții”

Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani. Fiind născută în credința penticostală, tânăra soprană a fost botezată la vârstă adultă. La cultul penticostal, credința în Dumnezeu trebuie mărturisită, iar acest lucru nu se poate face când ai câteva luni de viață.

Citeşte şi: Laura Bretan PĂRĂSEŞTE România din cauza EŞECULUI de la Eurovision. Detalii INCENDIARE

Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani

Ceremonia de botez a durat peste 4 ore și a inclus slujba religioasă, predica pastorului, ritualul scufundării în apă și mai multe momente în care corul bisericii a cântat.

Azi am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții. Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru că au fost de acord cu decizia mea, membrilor familei, prietenilor, liderilor Bisericii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a spus Laura Bretan într-un clip video.

În fiecare moment al vieții mele, Dumnezeu a fost cu mine și m-a ținut în mâna lui. În cele mai întunecate zile ale mele, el a fost lumina mea. El m-a învățat ce e dragostea adevărată. Azi am decis să-mi declar public dragostea pentru Iisus Hristos”, a declarat și sora ei, Estera.

Laura Bretan, implicată într-un scandal

Îndrăgita cântăreață de origine română Laura Bretan a fost implicată într-un scandal uriaș cu comunitatea LGBT din România după ce s-a pronunțat în favoarea familiei tradiționale. Se întâmpla chiar în contextul referendumului pentru familie, care a fost, în cele din urmă, invalidat.

Să spunem un Da hotărât, oriunde și oricând pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu. Vă mulțumesc!”, a îndemnat Laura Bretan.

Poziția ei a fost criticată de către comunitatea LGBT de la noi din țară. ”Laura Bretan, concurent în selecția națională română pentru Eurovision Song Contest, cu piesa „Dear father”, a susținut referendumul care a dorit să schimbe Constituția și să specifice în mod clar că mariajul este doar între un bărbat și o femeie.

Ea a susținut referendumul și a militat împotriva căsătoriei homosexuale, spunând că modul normal în care Dumnezeu a dorit o familie e să fie între un bărbat și o femeie”, scria jurnalistul Eric Krüger pe site-ul ru-clip.net.