Cum arată şi ce face acum primul iubit al Danielei Crudu. Mucifer are acum 48 de ani şi este total schimbat

Daniela Crudu ţine titlurile ziarelor în această perioadă, asta după ce în urmă cu câteva zile, a fost snopită în bătaie de iubitul croat. Vedeta este acum într-o stare deloc bună, potrivit declaraţiilor sale, nu mai vede, deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 18:24

Fosta asistentă TV a avut câteva relaţii de-a lungul timpului, însă puţini își mai amintesc de prima relație serioasă pe care Cruduța a avut-o a fost cu Bogdan Defta, cunoscut cu vreo 10 ani în urmă prin cercurile băieților de Dorobanți sub porecla de Mucifer.

Cei doi s-au iubit pasional timp de câţiva ani, însă în 2010 s-au despărțit de comun acord.

Ajuns la 48 de ani, Mucifer este acum complet schimbat și nu mai are nici o legătură cu viața mondenă. Toți cei care l-au cunoscut pe acea vreme, au însă doar cuvinte de laudă despre el, mai ales că o trata pe Cruduța ca pe o adevărată prințesă.

Daniela Crudu rupe tăcerea după ce a fost desfigurată de iubitul croat

Vedeta a mărturisit că şi-a văzut moartea cu ochii şi dacă nu apuca să fugă, bărbatul voia să o omoare. Daniela mai spune că nu l-a mai văzut niciodată într-o astfel de situaţie, nimic nu prevestea gestul lui.

Iubitul Danielei Crudu, declaraţii şocante după ce a măcelărit-o: „Dacă aş fi bătut-o, nu mai ieşea din spital”

Bruneta se află într-o stare destul de gravă, potrivit declaraţiilor ei, nu mai vede, deoarece are ochii lipiţi şi plini de sânge.

Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge„, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Ana, sora Danielei Crudu: „Şi în geantă avea sânge

La câteva ore de la tragedie, Ana a făcut declaraţii despre incident, dar şi despre bărbatul care i-a desfigurat sora.

Au ieşit la club, s-au distrat. Nu ştiu, probabil era gelos, nu era obişnuit cu atâta atenţie. A lovit-o din senin, era beat. Mi-a zis o fată care avea o masă lângă ea, că nu o lăsa să vorbească cu nimeni. A mai venit în România, au mai ieşit în localuri, însă niciodată nu a fost violent. Un pantof a rămas la barieră, când încerca să fugă, este pătat de sânge, şi în geantă avea sânge.

Legea este lege, nu poate să scape aşa uşor, să fugă din ţară. Cu toată lumea era superior, se crede deştept şi spunea că ţara noastră este săracă„, a declarat Ana, sora Danielei Crudu, la câteva ore de la incident.\

Cătălin Botezatu, reacţie-şoc după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „A fost vina ei!”. De ce o acuză pe fosta asistentă TV