Cum arată şi cu ce se ocupă acum Hulk al Braziliei. A fost la un pas de moarte după şi-a injectat ulei în braţe

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Hulk al Braziliei. Romario dos Santos Alves a ținut primele pagini ale ziarelor în 2015, când și-a injectat o soluție în mușchi, pe bază de ulei și alcool, pentru „a deveni peste noapte” copia celebrului personaj interpretat de Lou Ferrigno.

09 ian. 2022, 19:52
Cum arată şi cu ce se ocupă acum Hulk al Braziliei. A fost la un pas de moarte după şi-a injectat ulei în braţe
Cum arată şi cu ce se ocupă acum Hulk al Braziliei

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Hulk al Braziliei. În urmă cu aproximativ şapte ani, starea lui de sănătate se agravase din cauza cocktailului pe care și l-a injectat în mușchi şi a fost la un pas de moarte.

Citeşte şi: O furtună de nisip a făcut ravagii în Brazilia. Cel puţin şase persoane au murit, imagini apocaliptice VIDEO

Cum arată şi cu ce se ocupă acum Hulk al Braziliei

Îmi amintesc când doctorul mi-a spus că s-ar putea să-mi amputeze ambele brațe, toți mușchii mei erau tari ca o stâncă. Vreau ca alți oameni să vadă pericolele, aș fi putut muri pentru că îmi doream mușchi mai mari. Doar că nu merită”, spunea Romario într-un interviu pentru dailymail.co.uk, citat de Protv.ro.

Romario recunoaște că în localitatea natală copii ajunseseră să se teamă de el și să îl strige „monstru”. Norocul lui a fost soția acestuia, Marisangela Marinho. Aceasta l-a sprijinit la început, pentru că bărbatul o mințise că substanța va fi eliminată din corp, Dar apoi l-a amenințat că îl va părăsi.

A fost cea mai grea perioadă din viața mea, era să o pierd pe femeia pe care o iubesc. Eram în depresie, am fost dat afară de la muncă, încercasem să mă sinucid„, mai declara tânărul.

Acum, fostul culturist duce o viață liniștită în localitatea natală. Este frizer și adesea postează pe contul său de socializare imagini cu clienții care îi treg pragul salonului.

Însă, nu s-a lăsat de sport, dar nu mai este atât de împătimit după transformarea corpului. El frecventează sala doar pentru a se menține într-o formă bună.