Un model brazilian s-a căsătorit cu ea însăşi în numele iubirii de sine: „Bărbații au dificultăți în a fi loiali. Eu nu voi divorţa niciodată de mine”

Dezamăgirile în dragoste pot duce la comportamente neobişnuite. O tânără braziliancă a decis că nu mai vrea să aştepte bărbatul care să o facă fericită, aşa că a decis să se mărite cu ea însăşi.

13 sept. 2021, 15:33
Un model brazilian s-a căsătorit cu ea însăşi în numele iubirii de sine: „Bărbații au dificultăți în a fi loiali. Eu nu voi divorţa niciodată de mine”

Un model brazilian s-a căsătorit cu ea însăşi în numele iubirii de sine. Aceasta şi-a organizat o nuntă în toată regula, după care a plecat singură în luna de miere, potrivit NYPost.

Nu mi-a fost rușine, m-am dus hotărâtă la biserică. Mi-am făcut singură machiajul și părul și toată lumea se uita la mine pentru că nu aveam un logodnic alături”, a declarat Cris Galêra.

Un model brazilian s-a căsătorit cu ea însăşi. Tânăra a intrat într-o relaţie sologamă

Prin acest gest, „mireasa” a readus la viață o tendință numită sologamie, în care oamenii singuri se căsătoresc cu ei înșiși în ideea de a nu avea nevoie de un partener pentru a fi fericiți.

Citeste si Autoritățile italiene investighează presupusa răpire a copilului de 6 ani care a supravieţuit accidentului de telecabină din luna mai

Majoritatea oamenilor au apreciat ideea și li s-a părut interesantă. Ei cred că glumesc, dar chiar m-am căsătorit cu mine! Și unele femei au spus că vor face același lucru”, a spus Galêra, adăugând că a fost curtată de numeroşi bărbați pe Instagram, care au cerut-o de soţie.

Galêra a recunoscut că problemele din relațiile anterioare au determinat-o să renunţe la a-şi face speranţe legate de bărbaţi: „Bărbații au dificultăți în a fi loiali sau a sta cu o singură femeie. Vor mai multe în același timp. Nu voi divorța niciodată de mine, dar, de asemenea, dacă va apărea o nouă iubire, voi dori să trăiesc experiența. Voi pune persoana pe locul doi, pe primul loc voi fi mereu eu”, a adăugat brazilianca.

Citeste si Român supraviețuitor al atentatelor de pe 11 septembrie: „Cele mai puternice imagini care mi-au rămas în minte. Vedeam cum unii se aruncau de la ferestre”

Galêra, care își va petrece singură luna de miere atât la Paris, cât și la Londra în noiembrie, este optimistă cu privire la relaţia cu ea însăşi.