Cum arată şi cu ce se ocupă azi fetele de la T.A.T.U. Roşcata Lena Katina tocmai a devenit soţia unui milionar bolnav de cancer

Formaţia T.A.T.U. făcea furori în anii 2000. Erau complet lipsite de inhibiţii, iar ţinutele, gesturile şi versurile dădeau naştere multor controverse. Odată cu trecerea anilor, fetele par să se fi cuminţit: s-au aşezat la casele lor şi au devenit mame. Cât despre cariera artistică, numai una dintre ele mai cântă.

22 iun. 2022, 11:58

Cum arată azi fetele de la T.A.T.U. Formaţia din Rusia spărgea topurile, în anii 2000, cu hituri precum „Nas nie dogonyat”, „All The Things She Said” și „Not Gonna Get Us”. Aceste piese le-a adus celebritatea în toată Europa, dar și în SUA sau Japonia. Trupa a reprezentat Rusia la Eurovision 2003, unde s-a clasat pe locul trei. Cele două artiste, Lena Katina şi Julia Volkova, au decis, însă, să se despartă în 2011. S-au reunit, totuşi, un an mai târziu ca să urce pe scena „Vocii României”. Ultimul lor concert împreună a fost în 2016.

Cum arată şi cu ce se ocupă azi cele două artiste de la T.A.T.U.

În urmă cu câteva zile, Lena Katina s-a căsătorit pentru a doua oară. Soţul ei este un milionar bolnav de cancer. Dmitry Spiridonov are 39 de ani, este CEO și co-fondator al serviciului de plată CloudPayments. Cântăreața de 37 de ani și milionarul au semnat actele la Starea Civilă, amânând petrecerea pentru mai târziu. Lena a mai fost căsătorită între 2013 și 2019 cu Sasha Kuzmanovic, un muzician sloven. Cei doi sunt părinţii unui băiat de șapte ani.

Citeste si Khloe Kardashian are un nou iubit. Cine i-a cucerit inima, după ce a fost frântă de Tristan Thompson

Milionarul Spiridonov a cerut-o de nevastă cu un inel cu diamant de trei carate. Lena a fost profund impresionată, caracterizând bijuteria drept „o piesă de muzeu„.

Spiridonov se luptă de mai mulţi ani cu cancerul de tiroidă. După o perioadă în care intrase în remisie, boala a revenit. Într-un interviu mai vechi, Lena a povestit că şi-a cunoscut actualul soţ la petrecerea de ziua lui, unde a fost invitată în calitate de cântăreață. Ulterior, el a invitat-o la cină.

Într-o conversație recentă cu fanii, Lena Katina a anunţat că, în primăvara anului 2022, trupa T.A.T.U. se va reuni. Informația a fost confirmată și de către Julia Volkova, printr-un mesaj pe Instagram. Totuşi, această reunire nu a mai avut loc din pricina războiului din Ucraina.

Citeste si Tzancă Uraganu, spectacol incendiar la Iaşi în faţa a sute de liceeni extaziaţi: „Dacă la Bac s-ar da melodiile mele, câţi dintre voi l-ar lua?”