Cum arată și cu ce se ocupă Cristina, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. ”Din toamnă le invit pe doamne la mine la oră”

Cristina Ștefan, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a împlinit pe data de 9 iulie vârsta de 32 de ani. Frumoasa brunetă și-a serbat ziua de naștere în familie, alături de soțul și cele două fiice ale sale, Delia și Dominique.

10 iul. 2023, 09:20

Cum arată și cu ce se ocupă Cristina, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. După ce a plecat de la Cronica Cârcotașilor, fosta Bebelușă s-a dedicat trup și suflet familiei sale superbe pe care și-a întemeiat-o alături de actorul Denis Ștefan.

Citește și Bebelușa Oana Ioniță, umilită în aeroport: „Am stat îngrădiți ca refugiații. Nici la toaletă nu puteam merge pentru că făcusem deja check-in-ul”

Cum arată și cu ce se ocupă Cristina, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor

Chiar dacă nu o mai vedem atât de des pe micile ecrane, Cristina nu a dispărut din lumina reflectoarelor și asta pentru că are contracte de imagine cu mai multe companii.

Mai mult, soția lui Denis Ștefan se pregătește să dea lovitura toamna aceasta. Mai exact, fosta Bebelușă vrea să devină trainer.

„Este un vis pe care sper să-l împlinesc anul acesta. Am urmat cursuri pentru a fi trainer. A plecat totul de la mama mea, care predă de peste 5 ani pilates reformer. Inițial am mers pentru mine, pentru tonus, voie bună.

M-am apucat la un an după nașterea celei de-a doua fetițe. A fost ceva de genul: «Hai, mamă, vrei să mai ieși un pic din casă să faci altfel de mișcare decât fitnessul clasic și cardio?». Și mi-a plăcut foarte mult.

Mama m-a îndrumat să fac și cursul: «Nu se știe, poate predai la un moment dat». Am fost, am făcut cursul și cu acte în regulă sunt instructor de aerobic, pilates și fitness. Le-am luat pe toate în cazul în care vreau să predau mai multe chestii.

Dar în principal pilates reformer și sper să reușesc din toamnă să le invit pe doamne la mine la oră”, a mărturisit Cristina, fosta Bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, pentru impact.ro.

Anul acesta, frumoasa brunetă și-a sărbătorit ziua de naștere fără prea mult tam-tam. După ce a fost plecată câteva zile la mare alături de soțul său, fosta Bebelușă și-a celebrat ziua de naștere în familie, alături de fiicele sale, Delia și Dominique.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani, Cristina spune că își dorește prea multe, dar se gândește foarte mult la proiectul legat de pilates pe care vrea să îl dezvolte în perioada următoare.

Citește și Şerban Huidu rupe tăcerea despre relaţia cu „bebeluşa” Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine!”