Şerban Huidu rupe tăcerea despre relaţia cu „bebeluşa” Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine!”

Șerban Huidu i-a predat ştafeta prezentării emsiunii "Cronica cârcotaşilor" fostei sale bebeluşe Ioana Petric. De-a lungul timpului s-a speculat că cei doi ar fi avut o relaţie intimă.

30 ian. 2023, 18:12
Şerban Huidu rupe tăcerea despre relaţia cu „bebeluşa” Ioana Petric. „Era foarte apropiată de mine!”
Şerban Huidu rupe tăcerea despre relaţia cu "bebeluşa" Ioana Petric. "Era foarte apropiată de mine!"

Şerban Huidu rupe tăcerea despre relaţia cu „bebeluşa” Ioana Petric. Șerban Huidu a lansat emisiunea acum mai bine de 20 de ani, iar unul dintre punctele de atracţie a fost şi este dansul „bebeluşelor”, care s-au tot schimbat înm această perioadă. Una dintre ele, Ioana Petric, este acum prezentatoare, alături de Codruţ Kegheş, alias Cătălin Dezbrăcatu’.

De-a lungul timpului au apărut mai multe speculații potrivit cărora între Șerban Huidu și Ioana Petric ar fi existat mai mult decât o relație profesională, iar fostul cârcotaş, acum doar producător al emisiunii, a ţinut să lămurească lucrurile la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Citeşte şi: Cum a provocat Șerban Huidu oribilul accident rutier cu 3 morți: „A fost groaznic”. Informații explozive, la 12 ani de la tragedie

„Bebelușa Ioana Petric a făcut dreptul la stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la universitate de stat! Şi lucrează în „Cronică” de 16 ani! Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!”, a spus Şerban Huidu.

Citeşte şi: VIDEO! Șerban Huidu, declarație șocantă despre accidentul rutier în care a omorât trei oameni! „Eu la tribunal am pledat vinovat! M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu!”

„Au fost doi ani în care bebelușa a venit în fiecare săptămâna la București, până când să se mute cu școala! Stătea într-un apartament care era al meu! Era foarte apropiată de mine și de familia mea! Iar eu în ele nu am văzut decât fetele mele! E foarte greu să ai o relație cu cineva pe care îl vezi ca fiind fata ta!”, a mai spus Şerban Huidu.