Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dodel. Adina și Cristi Tănase urmează să devină părinți

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dodel. Fostul fotbalist a intrat în atenția presei după ce a fost găsit dormind pe preș, în fața locuinței sale. Mai mult, era într-o stare fizică foarte proastă și extrem de neîngrijit. Cristi Tănase a recunoscut că s-a întins la uşă în timp ce o aştepta pe soţia sa să îi deschidă uşa.

13 feb. 2024, 10:41

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dodel. Înainte de aceste imagini, la finalul anului trecut, Cristi Tănase a fost prins conducând sub influența drogurilor în apropierea orașului Pitești, în drumul spre comuna Bradu.

Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest.

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, au transmis la acea vreme surse din cadrul poliției.

Citește și: Dumitru Dragomir, dezvăluiri șocante despre Dodel: „Trebuie ajutat. Ştie toată lumea că se droghează”. Reacții în lanț în lumea fotbalului

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dodel

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut şi urmează să devină părinţi. Bruneta este make-up artist, pasionată de sală şi este de o frumuseţe răpitoare.

Cristi Tănase a explicat de ce a fost găsit întins la uşa de la apartament, fără doi dinţi, şi cu pete de sânge lângă el. Aştepta ca soţia să îi deschidă uşa şi a dezminţit cu vehemenţă existenţa unui conflict violent.

Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam”, a spus Cristi Tănase, pentru Fanatik.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.