Imagini şocante cu „Dodel” Tănase. Fostul căpitan al FCSB, pe urmele lui Gabi Tamaş FOTO şi VIDEO

Cristian Tănase (36 de ani), fost fotbalist la FCSB și FC Argeș, printre altele, a fost filmat în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului, aşa cum în urmă cu câţiva ani apărea Gabi Tamaş.

12 feb. 2024, 15:05

Fostul căpitan al FCSB, Cristi Tănase, este din nou în centrul atenției cu un episod controversat. ”Dodel” a fost filmat weekendul trecut așezat în fața unei ușii de apartament, beat, cu un dinte lipsă și câteva picături de sânge lângă el, pe podea.

Pe filmare se aude bărbatul care a venit în ajutorul fostului internațional: ”Salut, Dodele! Ce faci? Ce ai pățit? Ce ai pățit la gură? Îți curge sânge. Ce ai pățit? Ești bine?”. Mahmur, Cristi Tănase abia a reușit să articuleze câteva cuvinte și a dat din cap că e bine.

Pe 27 decembrie 2023, fostul decar de la FCSB, FC Argeș și Academica Clinceni a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și întocmit dosar penal. La nici două luni distanță, Tănase a intrat iar în atenția publică, de această dată filmat în ipostaze tulburătoare.

Gabriel Tamaş a venit beat la antrenament. S-a certat cu toată lumea şi a ameninţat că se retrage din fotbal
Contactat de FANATIK, Cristi Tănase a explicat incidentul: ”Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni”.

Cristi Tănase a menționat că persoana care i-a sărit în ajutor era portarul de la bloc. Fostul fotbalist cu trei titluri de campion în palmares a adăugat: ”Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine.

M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam. Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”.

Cristi Tănase susține că nu se droghează: ”Analizele de sânge vor  arăta dacă mă droghez sau nu”

Cristi Tănase a vorbit și despre episodul din luna decembrie 2023, când Poliția din Pitești i-a ridicat permisul de conducere și i-a întocmit dosar penal, după ce l-a prins drogat la volan.

Toni Iuruc, surprins de paparazzi. Cu cine a petrecut sâmbătă seară în timp ce Simona Halep aşteptă cu sufletul la gură verdictul TAS
”Nu eram drogat. Se va vedea asta când vor ieși rezultatele probelor de sânge pe care le-am dat. Am dat în judecată Poliția. Am înțeles că durează un an, doi procesul.  Parcă am omorât pe cineva, așa urât s-a scris atunci despre mine. Cu ce am greșit, am deranjat pe cineva? Eu nu m-am ferit niciodată în viața mea, nici când jucam la Steaua. Îmi asum tot ce fac. Dar acum parcă presa dă prea rău presa în mine.Am văzut că unii dintre foștii mei colegi și-au dat cu părerea despre mine, dar nu știau despre ce e vorba. Mi-a plăcut ce a zis nea Gigi ceva de genul: ”E vaccinat, poate să facă ce vrea”,  a mai spus Cristi Tănase.