Cum arată și cu ce se ocupă unica fiică a lui Miodrag Belodedici. Zandalee, în vârstă de 26 de ani, este de o frumusețe răpitoare

Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist român care a scris istorie cu Steaua București, dar și cu naționala României, are o singură fiică, în vârstă de 26 de ani, pe care o susține la fiecare pas.

24 ian. 2024, 17:16

Miodrag Belodedici este cunoscut de toți românii, dar puțini știu cum arată unica sa fiică. Zandalee Belodedici este o prezență extrem de discretă în spațiul public, chiar dacă are un tată celebru. Tânăra de 26 de ani este frumoasă din cale-afară.

Zandalee este fiica pe care Miodrag Belodedici o are din căsnicia cu Sandra Macovescu. Cei doi au divorțat în urmă cu 23 de ani, în 2001. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, fostul mare fotbalist a făcut câteva dezvăluiri inedite despre fiica sa.

Citește și: Luigi „Gigi” Riva, cel mai bun marcator din toate timpurile al naţionalei Italiei, a murit după un infarct

Zandalee a locuit în Spania, acolo unde și-a terminat și studiile. Potrivit tatălui său, tânăra este pasionată de turismul hotelier.

„Ea şi-a dorit să lucreze în domeniul hotelier şi cred eu că va face carieră. Mi-aş fi dorit ca ea să cocheteze cu lumea sportului, dar nu a fost să fie. Dacă ei i-a plăcut turismul, a fost o alegere pe care a făcut-o de când era adolescentă, iar eu am încurajat-o să facă doar ceea ce-i place”, spunea, în trecut, Miodrag Belodedici, confom unica.ro.

Miodrag Belodedici, urmărit de Securitate

La Sevilla, steliștii au fost urmăriți la fiecare pas de securiști. Aceștia au vrut să se asigure că nimeni nu va încerca să fugă din cantonament. Miodrag a ajuns să doarmă în pat cu un trimis al Partidului Comunist.

Citește și: Numele marelui Toni Alexe este dus mai departe în baschet! Nepotul său în vârstă de 12 ani, selectat de FR Baschet la Tulcea

Belodedici ar fi trebuit să îmaprtă camera cu Gabi Balint, dar acesta l-a lăsat singur. Așa au ajuns să aibă parte de o surpriză neplăcută chiar înaintea meciului istoric de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

„Nu au încercat să ne despartă, dar tatăl lui Gabi Balint a venit la Sevilla, iar el s-a dus să doarmă cu taică-su. Domnul de la Securitate a zis că o să doarmă cu mine dacă tot sunt singur. Avea o grijă. 

Mereu era unul pe hol şi unul în recepţie. Aşa era atunci. Am vrut să ies cu Balint, după meci, la o bere şi a ieşit şi domnul de la recepţie cu noi. Ne-am întors când am văzut că localurile erau închise. Au avut grijă, era sistemul de securitate maximă”, a declarat Miodrag Belodedici.