Cum arată sora lui Cove. Mihaela este actriţă la Teatrul Excelsior: „Oamenii mă întreabă dacă sunt soţia”

Cum arată sora lui Cove. Gabriel Coveşanu este cunoscut de o ţară întreagă, însă el nu este singura vedetă din familie. Mihaela, sora prezentatorului, este actriță la Teatrul Excelsior și are în spate o poveste de viață excepţională.

02 nov. 2021, 18:05
Cum arată sora lui Cove. Mihaela este actriţă la Teatrul Excelsior: „Oamenii mă întreabă dacă sunt soţia”
Cum arată sora lui Cove

Cum arată sora lui Cove. Mihaela Coveșeanu a dezvăluit că oamenii, când îi aud numele, o întreabă dacă este soţia lui Cove, iar ea le răspunde că nu, este sora prezentatorului.

Foarte des mi se întâmplă ca atunci când îmi spun numele, oamenii să se uite la mine o secundă-două și să mă întrebe: „Sunteți soția?” Iar atunci răspund, evident, „Nu, sunt sora!”

Nu mă deranjează lucrul acesta, din contră, sunt mândră de fratele meu, de realizările lui și de faptul că este cunoscut de o țară întreagă„, a declarat Mihaela pentru Spectacola.ro.

Cum arată sora lui Cove

Mihaela şi Cove au foarte multe amintiri împreună. Printre cele mai dragi se numără vacanţele petrecute la bunici şi reprizele de fotbal din sufragerie.

Da, e adevărat! Jucam fotbal în sufragerie, împreună cu Gabi și spărgeam bibelourile mamei. Nu am fost deloc delicată, și chiar dacă sunt mai mică decât fratele meu, în copilărie eu eram cea „rea”, eu săream la bătaie. Deci eram tare războinică.

Când plecam cu părinții în concediu era „scandal” pe locul din mijloc al banchetei din spate a mașinii. Evident că eu câștigam, pentru că tata îi spunea lui Gabi: „Las-o, mai, să stea ea, ca până ieșim din București, adoarme!”. E adevărat că dormeam în mașină tot drumul„, a mai declarat Mihaela Coveşanu.

Citeşte şi: Cove, infectat cu Covid-19. Lipseşte de la emisiunea „Vorbeşte lumea”

Cove, adevărul despre plecarea de la Pro TV

Prezentatorul TV a uimit pe toată lumea după ce a anunțat la începutul lunii septembrie, chiar cu două zile înainte de ziua lui, că va părăsi emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, pe care o modera cu Adela Popescu, pentru „Flash Monden”, de la Prima TV.

Imediat, au apărut şi primele zvonuri cum că vedeta ar fi fost dată afară. Din acest motiv, Cove a lămurit lucrurile, într-un interviu pentru actualitate.net.

Lumea vorbește multe. Adevărul este următorul a fost o despărțire amiabilă, pentru că fiecare dintre părți voia să plece pe alt drum. Ne-am despărțit prieteni și cu zâmbetul pe buze.

A fost de ajuns o secunda să iau aceasta hotărâre pentru că eu cunoasteam echipa de la Prima TV și îmi era tare dor să lucrez cu acești oameni tineri și entuziaști. Și nu am ales deloc greșit!

Așa cum am spus, îmi doream altceva pentru mine și cred că emisiunea Flash Monden precum și alte proiecte pe care le avem în plan reprezintă acest nou drum pe care îmi doresc să merg.

Este diferita emisiunea, mai ales că vorbim de un program de prime time. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă”, a spus Cove.