Cum arată soţia fostului preşedinte Traian Băsescu, după ce a ieşit din atenţia opiniei publice

Fosta primă doamnă a României s-a remarcat, pe vremea când Traian Băsescu era preşedinte, printr-o prezenţă discretă şi elegantă, reuşind să se ţină departe de orice fel de scandaluri, politice sau mondene, chiar dacă era constant în atenţia presei.

RomaniaTV.net
01 aug. 2020, 13:12
Cum arată soţia fostului preşedinte Traian Băsescu, după ce a ieşit din atenţia opiniei publice

Maria Băsescu a fost surprinsă de Click! la cumpărături în Ikea, achiziționând câteva produse pe care le-a încărcat ulterior în portbagaj. Purtând masca de protecție, fosta prima doamnă a României a fost văzută cu câteva ornamente florale în mână.

Deși a fost însoțită de șofer la cumpărături, soția fostului șef de stat a arătat că se descurcă singură cu căratul achizițiilor. Astfel, soția fostului președinte a dus de una singură florile din plastic pe care le-a achiziționat către mașină, iar pe o parte dintre ele le-a lăsat în portbagaj.

Fosta primă doamna și-a lăsat șoferul de la SPP în parcare în timp ce s-a plimbat mai mult de o oră în magazinul suedez, însă n-a ieșit de acolo cu prea multe produse, ci cu câteva flori ce păreau a fi artificiale, probabil luate special pentru decor.

Citeşte şi: Răzvan Simion, dezvăluirea care îi surprinde pe fani: „Finalul va fi cu un copil”

Foto: Click


loading...