Cum arată soţia şi fiica lui Victor Piţurcă. „Doamna Mia” l-a iertat pentru relaţia cu Vica Blochina FOTO

Maria Piţurcă, soția fostului selecţioner al României, pare să fi trecut peste relaţia acestuia cu Vica Blochina. Pe lângă cei doi copii pe care îi are cu Victor Piţurcă, aceasta se ocupă și de băiețelul pe care soţul ei îl are cu Vica Blochina.

17 ian. 2023, 16:25
Cum arată soţia şi fiica lui Victor Piţurcă. „Doamna Mia” l-a iertat pentru relaţia cu Vica Blochina FOTO
Cum arată soţia şi fiica lui Victor Piţurcă. "Doamna Mia" l-a iertat pentru relaţia cu Vica Blochina

Cum arată soţia şi fiica lui Victor Piţurcă. Fostul selecţioner al României este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria (62 de ani), alături de care are doi copii, Claudia și Alexandru. De curând, Alex Piţurcă, fiul lui Victor Piţurcă (66 de ani), a postat o fotografie pe rețelele sociale, împreună alături de sora sa şi de mama lor. Din imagini se observă că Maria Piţurcă se menține excelent! În plus, „Doamna Mia”, aşa cum i se spune soţiei lui Victor Piţurcă, este foarte fericită deoarece își sărbătorea ziua de naștere.

Citeşte şi: Vica Blochina, abandonată de propriul fiu! Motivul pentru care Edan s-a mutat cu Victor Piţurcă

Victor Pițurcă mai are un băiat, Edan (15 ani), dintr-o relație extraconjugală cu Vica Blochina, o fostă balerină originară din Lituania. Maria Piţurcă a trecut peste acest derapaj al soţului ei, iar acum are grijă de Edan, care s-a mutat la tatăl lui, mai ales că Vica Blochina participă la Survivor România, show care se filmează în Republica Dominicană.

Citeşte şi: Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă: „Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac”

Dacă Alexandru Pițurcă (39 de ani) a jucat la rândul său fotbal și a fost un obișnuit al vieții de noapte din București, având acum o relaţie cu Cristina Ich, o cunoscută influenceriţă, despre Claudia Piţurcă se ştie doar că este căsătorită, din 2013, cu Mihai Naboiu, iar nași le-au fost Cosmin Olăroiu și soția acestuia, Luminiţa. Claudia i-a dăruit lui Victor Pițurcă și un nepot, Antonio Alexandru, care are 11 ani. În presă s-a scris că antrenorul nu a fost de acord cu alegerea fiicei lui, însă a acceptat relaţia acesteia până la urmă.