Vica Blochina, abandonată de propriul fiu! Motivul pentru care Edan s-a mutat cu Victor Piţurcă

Vica Blochina participă la Survivor România 2023, dar decizia a provocat o ruptură între fosta dansatoare şi fiul ei. Edan s-a supărat atît de mult încât nu mai vorbeşte cu mama sa şi, mai mult, s-a mutat cu tatăl lui, Victor Piţurcă.

11 ian. 2023, 08:22
Vica Blochina, abandonată de propriul fiu! Motivul pentru care Edan s-a mutat cu Victor Piţurcă
Vica Blochina, abandonată de propriul fiu! Motivul pentru care Edan s-a mutat cu Victor Piţurcă

Vica Blochina, abandonată de propriul fiu! Vedeta a dezvăluit că Edan refuză să mai vorbească în prezent cu ea și a decis să locuiască împreună cu tatăl lui, fostul selecționer Victor Pițurcă, scrie Click!. Faimoasa speră, totuşi, ca perioada petrecută în Republica Dominicană să îl facă pe fiul ei să revină la sentimente mai bune.

„Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a spus Vica Blochina în momentul în care s-a prezentat în fața coechipierilor și adversarilor.

Citeşte şi: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu fosta amantă a lui Victor Piţurcă VIDEO

Vedeta a mai dezvăluit că atunci când a venit momentul să îi facă buletinul fiului ei, l-a trecut pe numele tatălui. „Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a declarat Vica Blochina.

Citeşte şi: Ce sumă a convins-o pe Vica Blochina să participe la Survivor România 2023: „Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox”

Altfel, Vica Blochina a decis deja ce meserie va avea fiul ei: „Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă!”.