Câți bani te costă să faci Revelionul în localul deținut de Delia Matache. Prețul nu este deloc unul mic

Costul pentru a petrece Revelionul în localul deținut de Delia nu este pentru buzunarul oricui. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a sărbători trecerea dintre ani aici.

27 dec. 2022, 19:10
Câți bani te costă să faci Revelionul în localul deținut de Delia Matache. Prețul nu este deloc unul mic
Câți bani cere Delia în noaptea de Revelion

Delia Matache nu se ocupă doar de muzică. Vedeta deține un local în București, unde românii pot petrece în noaptea de Revelion. Prețul de intrare la party, dar și meniul cu băuturi ce vor fi servite clienților, au fost publicate pe rețelele de socializare.

Dacă vrei să petreci aici în noaptea dintre ani în localul Deliei, trebuie să plătești 130 de euro (650 de lei). Prețul este puțin mai mare decât alte baruri, localuri sau restaurante. În alte locuri, de obicei, prețul variază între 400 și 500 de lei și conțin și un meniu cu mâncare. Delia oferă inclus în preț doar băutura.

Citește și: Prin ce trece Delia în preajma sărbătorilor de iarnă. Artista face sacrificii enorme pentru familia ei

Petrecerea va începe de la ora 21.00 și vor anima atmosfera DeejayFly și MCJuju. Party-ul se va ține în localul „The Vintage”.

Meniul cu băuturile a fost postat în mediul online, și conține bere, cocktailuri și sucuri acidulate.

Citește și: Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, clipe grele de Crăciun. Ce a păţit Alegra, fiica lor cea mică

Delia nu vrea copii

Artista a mărturisit că nu își dorește un copil, la fel cum vor majoritatea femeilor.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta.