Cum arată Therme în primul weekend de la redeschidere. Cel mai mare centru termal din România, aproape gol în era COVID – Galerie FOTO

Mai bine de un an de zile, porţile celui mai mare centru termal din România au fost închise. Succesul acestui concept a fost incontestabil, iar weekend de weekend românii din toată ţara veneau în număr extrem de mare la Therme.

12 iun. 2021, 10:29

Cum arată Therme în primul weekend de la redeschidere. După marea pauză şi relaxarea măsurilor, Therme Bucureşti a venit cu anunţul mult aşteptat de toţi. Centrul a fost redeschis publicului larg, iar oamenii se pot bucura din nou de serviciile puse de cel mai mare complex de relaxare.

Cum arată Therme în primul weekend de la redeschidere. Cel mai mare centru termal din România, aproape gol în era COVID

În era COVID, intrare se face pe baza unor reguli stricte, care corespund cu normele de siguranţă pentru prevenirea virusului ucigaş. Astfel, conform normelor publicate și a măsurilor recomandate în vigoare, accesul în Therme va fi permis tuturor persoanelor, atata timp cat în urma triajului epidemiologic aceștia întrunesc condițiile impuse de autoritati (temperatura mai mica de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător).

Pentru triajul epidemiologic Therme București a instalat în fața corpului de acces un pavilion dedicat în acest sens, unde clienții vor completa chestionarul specific și unde le va fi măsurată temperatura. Accesul vizitatorilor Therme se va realiza in limita locurilor disponibile si a capacitatii reduse impuse de normele in vigoare si cu respectarea regulilor de distanțare.

Citeşte şi: Therme, dezastru financiar în pandemie: 24 de milioane de lei pierderi într-un an
 

Totuşi, românii nu s-au îngheisuit să calce pragul centrului de relaxare, iar la început de weekend se putea zări doar câteva grupuri de persoane, după cum se poate vedea şi în galeria foto.

În pandemie, Therme a avut pierderi de milioane de lei. Veniturile au scăzut cu aproape 80% anul trecut. Au fost raportate venituri de doar 29,6 milioane de lei, în timp ce în 2019 cifra de afaceri a fost 136 de milioane de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe.

Trei milioane de români, adică aproape 1 din 5 români care locuiesc în ţară, şi un milion de turişti străini au vizitat Therme în cei patru ani de la deschiderea complexului termal din nordul Bucureştiului, iar investiţiile totale au depăşit în această perioadă 100 milioane euro, a anunţat joi compania într-un comunicat.

Cei care vin la Therme vor fi obligaţi să poarte mască în interior până în zona piscinelor. De acolo, fiecare va decide daca o mai tine sau nu pe fata.

De asemenea, în interiorul complexului se vor deschide şi saunele. Va exista limită de persoane şi aici, iar locurile vor fi marcare corespunzator.

Citeşte şi: Când se redeschide Therme. Veste mult așteptată pentru români! Cum se va face accesul