Cum arată Transfăgărăşan cu câteva zile înainte de venirea verii

Meteorologii au anunțat că vremea se va schimba radical în România. În umătoarele zile va fi din ce în ce mai frig, vor fi ploi torențiale, grindină și vijeli în toată țara. Furtunile au lovit deja în ţară în timp ce pe Transfăgărăşan sunt munți de zăpadă.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 07:46
Cum arată Transfăgărăşan cu câteva zile înainte de venirea verii

Pe Transfăgărășan este încă iarnă autentică. În imaginile postate pe Facebook de Direcţia de Drumuri şi Poduri Braşov în anumite porțiuni ale drumului (partea din județul Arges) se poate circula cu mare dificultate și pe un singur sens.

„Continuă lucrările de deszăpezire pe Transfăgărășan. Utilajele DRDP Brașov acționează pentru eliberarea unei benzi de circulație care să faciliteze intervenția cu efective mărite. Operațiunea avansează cu dificultate având în vedere că în unele zone stratul de zăpadă bătătorită de pe carosabil depășește 5-6 metri grosime. În conformitate cu reglementările în vigoare tronsonul Bâlea Cascadă – Bâlea Lac – Piscul Negru va fi deschis circulației în data de 1 iulie”, anunţă Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov.

 


loading...