Cum arată un buletin de vaccinare din anul 1906: ” A trăit 85 de ani, în ciuda faptului că a fost vaccinată”

Un angajat al unei companii de componente auto din Pitești a postat pe pagina de Facebook un bilet de vaccinare al bunicii sale din anul 1906. Femeia a trăit până la vârsta de 85 de ani.

20 ian. 2021, 17:16
Cum arată un buletin de vaccinare din anul 1906: ” A trăit 85 de ani, în ciuda faptului că a fost vaccinată”

Cum arată un buletin de vaccinare din anul 1906. Bogdan Radian a postat pe Facebook buletinul de vaccinare al bunicii sale, vechi de de 115 ani. Bărbatul a transmis un mesaj prin cadrul acestui postări, precizând că bunica sa a trăit 85 de ani și a trecut prin două războaie, în ciuda faptului că a fost vaccinată, conform Adevărul.

Citește și: Restaurantele din București se pot redeschide cu o condiție. Anunțul făcut de premierul Florin Cîțu

”Biletul de vaccinare al bunicii mele din 1906. A trăit 85 de ani, a trecut prin două războaie mondiale, a avut o familie frumoasă, în ciuda faptului că a fost vacccinată”, a scris Bogdan Radian pe contul său de Facebook.

Cum arată un buletin de vaccinare din anul 1906.  Formularea și textul scris de către doctor pe biletul de vaccinare emis în urmă cu 115 ani este una interesantă, diferită total față de cea din prezent.

„Sub-semnatul sub-chirurg vaccinator al urbei Piteşti, atest că copila Elza-Luiza Keller născută în comuna Piteşti în luna septembrie 1905 s-a vaccinat cu bun succes la 8 iulie 1906, după cum se constată prin semnele indelibile ce poartă pe braciu”.

Postarea bărbatului a devenit virală în scurt timp, strângând peste 2.000 de distribuiri şi peste 900 de aprecieri şi comentarii în mai puţin de 48 de ore.

Lista persoanelor care nu ar trebui vaccinate anticovid

Deputatul PSD Alexandru Rafila consideră că oamenii foarte în vârstă, care au și diferite afecțiuni, nu ar trebui vaccinați. De asemenea, nu ar trebui vaccinate persoanele cu boli în faze terminale, asta pentru că vaccinul nu le aduce niciun beneficiu.

”Dar probabil că este legată de beneficiul și riscurile vaccinării. O persoană foarte în vârstă, care are o stare de sănătate fragilă datorită unor afecțiuni care fac să aibă o durata previzibilă a vieții scurtă, nu ar trebui probabil vaccinați” , susține reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății.