Cum arată un cățel vorbitor. Stăpâna le-a dovedit internauților că patrupedul știe să salute în engleză VIDEO

Imaginile cu cățelul vorbitor au făcut înconjurul internetul. Utilizatorii au fost plăcut impresionați și au mărturisit că nu au mai văzut în viața lor un astfel de patruped.

22 iul. 2021, 18:31
Cum arată un cățel vorbitor. Stăpâna le-a dovedit internauților că patrupedul știe să salute în engleză VIDEO

Un cățel de opt ani a început să-i spună stăpânului său de nenumărate ori „hello” cu accent englezesc.

Fuggers, care locuiește în Bedford alături de stăpâna lui, Shana Gilbert, a fost filmat de aceasta în timp ce a scos niște sunete ciudate, prin care părea că spune „bună”.

Filmarea cu cățelul Chihuahua a ajuns viral pe internet. Pe Tik Tok a primit 2,4 milioane de aprecieri din partea iubitorilor de animale.

„Mă bucuram de un moment de relaxare, mă uitam la un film și mâncam snackuri. Fuggers a vrut să se urce pe canapea, dar nu putea, așa că am început să-l filmez fiindcă era amuzant. Chiar atunci am auzit că a spus „bună”. Am râs câteva minute, l-am salutat înapoi, apoi l-am urcat pe canapea și i-am oferit un Dorito”, a spus Shana, potrivit Mirror.

Considerând că a o filmare amuzantă, Shana a postat-o pe Tik Tok și s-a dus la culcare. A doua zi s-a trezit cu zeci de mii de notificări pe telefon. Clipul devenise deja viral.

Povestea lui Frank, cel mai priceput cățel – hoţ

Un alt cățel al cărui obicei amuză internetul este Frank. E cel mai priceput cățel – hoț. Stăpânii au descoperit că a furat sute de jucării de la alte animale. „Le-am găsit ascunse printre tufişuri, îngropate în noroi”

Tot de rasa Chihuahua, Frank are biceiul de a fura lucruri care nu-i aparţin, a fost descoperit după ce strânsese deja sute de jucării.

Courtney Lyle, în vârstă de 34 de ani, din Texas, SUA, a făcut descoperirea șocantă a sutelor de obiecte furate de la vecini când a mers să-și tundă iarba din curte. Acolo a găsit jucăriile ascunse „peste tot”.

Un căţel Chihuahua, de trei ani, pe nume Frank, care cântărește doar câteva kilograme, a furat jucăriile mai multor căţei și le ținea ascunse afară. Unele erau ascunse în tufișuri, altele au fost descoperite îngropate în noroi și chiar printre ramurile copacilor. Courtney i-a făcut o fotografie lui Frank lângă grămada de jucării furate, iar patrupedul părea chiar mândru de ceea ce a făcut.

Frank se înţelege chiar bine cu animalele de la care a furat. Cu toate acestea, prietenia lui nu l-a împiedicat să fure tot ce au. „Am un abonament pentru jucării de foarte mult timp, iar jucăriile vin prin poștă și se tot adună în continuare”, a declarat Courtney. ‘Totuși, dispar din interiorul casei. Ei bine, micul Frank a reușit să le strecoare în tot acest timp. Am fost să curățăm curtea din spate şi să tundem iarba, lucru pe care nu-l mai făcusem de ceva vreme și, spre surprinderea noastră, au apărut tone de jucării din tufișuri, ramuri, îngropate în noroi și ascunse peste tot. ”

Courtney a împărtășit o poză cu Frank, care părea chiar fericit cu bunurile furate. Proprietarul câinelui a adăugat şi un text: „Faceți cunoștință cu Frank. Frank este un mic prieten, foarte afectuos și jucăuș. El se crede câinele cel mare dintre celorlalți doi câini ai mei mult mai mari. Lui Frank îi place să strecoare jucăriile în curtea din spate și noi nici nu am avut habar până acum”, a scris stăpâna, potrivit Metro.