Cum arată un concurs de înot după ce concurenţii ruşi rad câte o sticlă de votcă VIDEO

Un video amuzant face furori pe internet. Filmuleţul începe cu ceva ce pare un concurs de înot, asta până când se fluieră de start. Întrucât întrecerea este una rusească sută la sută, când se dă startul fiecare concurent trebuie să radă câte o sticlă de votcă înainte de a plonja în apă.

24 dec. 2013, 13:18
Cum arată un concurs de înot după ce concurenţii ruşi rad câte o sticlă de votcă VIDEO

La semnalul celui care arbitrează curioasa cursă de înot, concurenţii aflaţi pe bloc start-uri în loc să plonjeze în apă coboară şi se întorc la mesele aflate în spatele fiecăruia, de unde fiecare ia câte o siclă de vodcă şi începe se bea din ea.

Întrucât concursul presupune ca plonjarea să se facă în apă, după ce s-a băuta votca, fiecare înotător se grăbeşte să o dea gata cum poate. Unul foloseşte paharul, alţii beau direct din sticlă, în ideea să înceapă cursa mai repede.

Ce urmează este uşor de intuit. Unii dintre ei nu mai pot să se urce pe bloc start, nu-l mai nimeresc, alţi care reuşesc să se caţere şi să se arunce în apă, după o cursă în patru labe, înoată precum toporul la fund, mai mai să se înece.

Unii spun că fimuleţul este un fake, pus la cale de o gaşcă de prieteni, dar are toate şansele să fie unul cât se poate adevărat ţinând cont că locul de desfăşurare este frumoasa şi fascinanta Rusia.