Cum arată un model de declaraţie pe propria răspundere, cu care poţi ieşi sau intra în comunele carantinate din Timiş

Reprezentanţii Prefecturii Timiş au prezentat un model de declaraţie pe proprie răspundere, ce trebuie completată de cetăţeni care doresc să iasă sau să intre în cele opt comune carantinate din judeţ potrivit opiniatimisoarei.ro.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 17:26
Cum arată un model de declaraţie pe propria răspundere, cu care poţi ieşi sau intra în comunele carantinate din Timiş

Localitatile intrate in carantina unde e nevoie de declaratie pe propria raspundere sunt: GHIRODA (fara satul apartinator Giarmata Vii), DUDEȘTII NOI, DUMBRĂVIȚA,  BECICHERECU MIC, FIBIȘ, GIROC (cu sat apartinator Chisoda), PESAC, MOȘNIȚA NOUĂ (cu satele Mosnita Veche, Albina, Urseni, Rudicica).

La ora 5.00, in dimineata zilei de 5 noiembrie, au fost instituite filtre de circulatie la toate intrarile si iesirile din comunele carantinate.  Cei care ieseau sau intrau in comunele suspuse carantinarii au fost instiintati ca au nevoie de adeverinte de la angajator/legitimatii de serviciu valabile/declaratii pe propria raspundere pentru a merge la lucru.

DESCARCA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE AICI!

Ca urmare a instituirii carantinării in cele 8 comune si satele apartinatoare cu exceptia Giarmata Vii, polițiștii,jandarmii și pompierii se vor afla la intrarea și ieșirea din aceste localități pentru a aduce la cunoștința cetățenilor măsurile care au fost impuse și faptul că intrarea și ieșirea din localități se face pentru motive temeinice in baza documentelor justificative conform Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Astfel, circulația și staționarea in spatii publice a persoanelor este interzisa cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimație de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator„, transmit reprezentanţii IPJ Timis.