Cum arată un taur modificat genetic pentru mai multă carne: Zici că este un culturist VIDEO

Publicat: Marţi, 22 Octombrie 2013 15:54 // Actualizat: Marţi, 22 Octombrie 2013 19:09 // Sursa: romaniatv.net

Animale modificate genetic pentru mai multă friptură. Imagini şocate au fost filmate la un târg din Marea Britanie unde mai mulţi tauri au fost vânduţi cu preţui care ating zeci de mii de euro.

Taurii din rasa "Albastră de Belgia" au o masă musculară foarte mare, iar oasele şi grăsimea au o pondere mai mică decât la rasele obişnuite. Taurul modificat genetic poate cântări între 350 şi 450 de kg la vârsta de opt luni şi, odată ajuns la maturitate, poate să ajungă chiar şi la o tonă.

Cel mai ieftin exemplar a fost vândut cu aproximativ 6.000 de euro, iar cel mai scump a fost adjudecat pentru 25.000 de euro. Carnea acestor animale este foarte căutată pentru că ar fi foarte bună, dar preţurile nu sunt pentru toate buzunarele.

"Datorită acestei modificări genetice au musculatura dublă, carnea este mai slaba şi este extrem de gustoasă. Nu ştim încă efectele adverse ale acestei cărni. Evident ca recomand carnea de vânat si apoi carnea de animal cât mai putin modificat, cele crescute în bătătură şi apoi celelalte", a declarat nutriţionistul Gheorghe Mencinicopschi pentru România TV.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 oct 17:53
Votează email 0 email
...SRC="http://bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=539046&bid=1386359" type="text/javascript"> Un taur a scăpat liber miercuri, pe străzile din municipiul Brăila, în timp ce se încerca îmbarcarea lui pe un vapor în port. Animalul scăpat de sub control...
22 oct 16:19
...din Marea Britanie unde mai mulţi tauri au fost vânduţi cu preţui care ating zeci de mii de euro. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
22 oct 16:03
... Animale modificate genetic pentru mai multă friptură. Imagini şocate au fost filmate...
1
EUR
4.8026
RON
21 Feb
noapte 1 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H