Cum arată Vero Căliman, actrița care o interpretează pe Fetița Zurli, într-o zi obișnuită – FOTO

Fetița Zurli a ajuns să fie îndrăgită de copiii din toată țara. Energia ei, felul în care știe să se joace cu cei mici îi cuceresc pe aceștia de fiecare dată.

30 ian. 2022, 09:43

Vero Căliman este numele real al Fetiței Zurli. Atunci când nu e pe platoul de filmare sau la spectacolele pentru copii, actrița are o viață absolut normală, renunță la machiajul și hainele colorate.

Vero Căliman postează des fotografii pe rețelele sociale, așa că o puteți vedea oricând și cum arată într-o zi obișnuită din viața ei și ce activități are.

Vero Căliman are 32 de ani și s-a născut în Roman, județul Neamț. A absolvit Facultatea de Arte, secția Actorie, la Universitatea Hyperion din București. Tot atunci i-a dat naștere personajului său îndrăgit de toată țara, Fetița Zurli.

„Fetița Zurli este cea mai drăguță fetiță din lume! Ea e ca orice alt copil! Cel mai mult îi place să cânte și să danseze, să inventeze jocuri, să asculte povești și să mănânce înghetată și să petreaca timp cu prietenii ei și sa mearga la gradinita și sa faca multe multe glume și sa…e o lista luuunga…! Îi place tare mult gluma cu „aucilica mamaliga”!”, este descrierea oficială a Fetiței Zuril, personajul căruia Vero Căliman i-a dat viață acum mai bine de 10 ani și pe care continua să-l interpreteze cu dragoste și bunădispoziție.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vero Caliman (@verocaliman)

Lui Vero îi plac mult copiii, dar și plimbările în natură și călătoriile. De aceea, nu ratează ocaziile în care poate călători în țară sau în străinătate.

Chiar înainte să fie actriță, Vero a avut diverse locuri de muncă legate de copii. „Eu cu copiii am o poveste lungă. Am câştigat primii mei bani la 11 ani şi jumătate când am început să fiu baby-sitter pentru copilul unei vecine, care mi-era foarte drag. Dacă stau şi mă gândesc, tot timpul am avut o legătură specială cu copiii. Trei luni am lucrat la „Concordia”. Aveam 18 ani, eram foarte tânără şi a fost o experienţă extraordinară, dar atât am putut. Stăteam cu ei de vineri seara până duminica, petreceam timp cu ei şi eram un fel de… ei îmi spuneau mami. A fost foarte greu pentru mine, la un moment dat n-am mai putut să duc…”, a povestit ea pentru qbebe.