Cum arată Victor Rebengiuc la 90 de ani. Actorul a fost fotografiat în plină stradă

Cum arată Victor Rebengiuc la 90 de ani. La începutul lunii februarie, mai exact pe data de 10, celebrul actor a sărbătorit ziua de naştere. Chiar dacă se află la această vârstă venerabilă, se află încă pe scenă şi are o energie extraordinară.

03 mai 2023, 23:37
Cum arată Victor Rebengiuc la 90 de ani. Actorul a fost fotografiat în plină stradă
Cum arată Victor Rebengiuc la 90 de ani

Cum arată Victor Rebengiuc la 90 de ani. Dragostea pentru teatru și film îl face să meargă mai departe cu o energie debordantă, chiar dacă se deplasează mai greu şi cu ajutorul unui baston.

Citeşte şi: Moment de reculegere pentru Mihai Şora la finalul spectacolului „Regele moare” de la TNB. Aplauzele publicului, întrerupte de Victor Rebengiuc

Cum arată Victor Rebengiuc la 90 de ani

Recent, celebrul actor a fost surprins pe stradă, în timp ce se ducea, probabil, la poștă, dat fiind că a revenit purtând în mână o carte și un plic voluminos. Marele maestru al teatrului și filmului românesc se menține extraordinar la această vârstă venerabilă, potrivit imaginilor realizate de paparazzii Media Flux.

Elegant, cu șapca nelipsită, cu o mână pe baston, și cu cealaltă purtată în buzunar o perioadă, Victor Rebengiuc a mers tot drumul în pas vioi, dovedind o energie extraordinară. De altfel, chiar dacă se sprijinea discret, bastonul părea mai mult un accesoriu fashion pentru Victor Rebengiuc.

Marele regret al lui Victor Rebengiuc legat de mama sa

Victor Rebengiuc și-a urmat crezul și nu s-a dezis de valorile sale, chiar și acum, la 90 de ani. Marele actor continuă să pună aceeași pasiune în fiecare vorbă rostită, în fiecare pas făcut, însă fără laude, îi place să își trăiască succesul într-un mod discret. „Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să-mi faci rău”, a spus actorul.

La cei 90 de ani împliniți pe 10 februarie, anul acesta, a vrut să facă ceva special, într-un decor diferit și a acceptat invitația lui Mihai Bobonete în podcastul „Da, Bravo”. Profesionistul și-a deschis o ușă a sufletului său și a vorbit despre copilăria sa, despre greul dus, despre lecțiile învățate, dar și despre dorul nesfârșit de mama sa.

Părinții marelui actor s-au despărțit când acesta avea doar trei ani, însă după puțin timp, tatăl său și-a pierdut viața la Stalingrad. A fost crescut de bunicii materni cu multă iubire, dar și cu greutăți.

Victor Rebengiuc a fost învățat de bunica sa, încă de la vârsta de patru ani, să citească și să socotească. „Citeam ziarul în mod curent, nu aveam probleme. Ea îl punea pe masă, să nu se murdărească masa, şi eu îl citeam. ‘Nu mai citi, măi, ziarul ăla, mănâncă acolo’, îmi zicea. Tot ştiam din ziar, din ce se întâmpla în anii ’40, de rebeliune. Şi atunci ea punea ziarul invers şi eu îl citeam şi aşa”, a povestit marele actor.