Cum arată vila de lux în care locuiește Dani Oțil. Locul preferat din casă al prezentatorului de la Neatza: „Mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc”

Dani Oțil are o locuință de vis pe care și-a amenajat-o exact așa cum și-a dorit. Și-a luat inspirația din toate vacanțele în care a fost prin lume și a luat din fiecare țară vizitată câte un element reprezentativ.

18 aug. 2023, 20:07

Dani Oțil are o vilă în Corbeanca pe care a transformat-o într-un loc relaxant și intim. El și soția lui și-au amenajat locuința după bunul plac și sunt foarte încântați de cum a ieșit totul.

Casa lui Dani Oțil e situată într-un duplex pe care îl împarte cu colegul de platou, Răzvan Simion.

„Acasă poți să-i spui locului ăluia la care visezi după primele trei zile de vacanță. Sau când ești plecat în oraș și ai o zi mai lungă, să vrei să ajungi acasă la răcoarea ta, mirosul tău, căldura ta. Locul ăla unde să fii ca telefonul pus la încărcat”, spunea matinalul de la Antena 1.

Citește și Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”

Răzvan Simion a insistat mult, în urmă cu câțiva ani, la Dani Oțil să-l convingă să renunțe la ideea de a-și cumpăra un avion și să investească banii în vila în care locuiește acum. A trecut de la garsonieră la o locuință spațioasă pe care a amenajat-o exact așa cum și-a dorit.

„La un șpriț au scos în evidență faptul că aș fi fost primul prost de planetă cu o garsonieră cumpărată în franci elvețieni, deci a băncii, dar care are avion”, a spus Dani Oțil.

„Sunt foarte mândru că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e canapeaua, pe care s-a dormit grav. N-a fost nici măcar la un preț mediu, a fost o canapea ieftină, dar am căutat-o atât de mult până când am reușit s-o găsesc și ține și acum. Până la 26 de ani nu am avut bani să fac aproape nimic. Dar de la 26 de ani am început să călătoresc și nu m-am mai oprit. Am văzut niște lucruri care mi-au rămas în minte: am elemente în casă pe care le-am văzut în Koh Samoi, de exemplu, în Thailanda. La Amsterdam am stat într-o mansardă superbă de unde am furat idei pentru baie. Mi le-am notat mental și când a venit momentul, le-am pus în practică”, a mai declarat Dani Oțil, potrivit lovedeco.ro.

Citește și Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și fostul iubit, Cuza, la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire

Când a descoperit că are o pivniță uriașă, Dani Oțil s-a gândit că nu vrea să o tranforme într-un loc de depozitare, ci într-un mic cinema pentru două persoane. Tot acolo are și o zonă de gaming.

„De când am văzut casa, am văzut pivnița asta care e cu o înălțime de cameră normală, în care bănuiesc că orice om gospodar și-ar fi dorit să pună niște borcane, butoiul cu varză etc. Eu cred că orice om care are încă un spirit tânăr și viu are nevoie să se joace, așa că mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc și unde am și un mic cinema doar pentru două persoane. Mi s-a părut că o să dau lovitura cu treaba asta. N-am dat lovitura niciodată”, a mai spus Dani Oțil.