Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au început luna lor de miere, dar se pare că experiența lor nu mai are chiar aceeași atmosferă ca în călătoriile trecute. Ce sa schimbat de această dată.

15 aug. 2023, 17:38
Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”

Recent, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit legal și spiritual soț și soție, motiv pentru care acum marchează începutul căsniciei lor printr-o luna de miere desăvârșită.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri-bombă despre ce s-a întâmplat cu adevărat la nunta cu Dani Oțil: „Ceva rău!”

La început, au ales să-și petreacă o vacanță în trei, prima lor experiență în străinătate în această formulă, oferindu-i lui Tiago toate plăcerile, însă acum au părăsit cuibul familial ca doi îndrăgostiți într-o altă evadare romantică.

În recenta lor călătorie în Grecia, gazda de televiziune și modelul au ajuns la un complex hotelier exclusivist, cu speranța de a trăi cele mai romantice clipe. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă adesea, realitatea de pe plajele insorite ale Greciei a luat-o pe un drum neașteptat, departe de planurile inițiale.

Și asta pentru că, după agitația de la nuntă și vacanța alături de copil, Gabriela Prisăcariu, deși se află în luna de miere, și-a dorit să aibă parte de momente de singurătate.

În timp ce Dani Oțil explora cu entuziasm complexul turistic în care s-au cazat și savura momentele petrecute la piscină, partenera sa de viață a ales să se bucure de momentele de liniște pe balconul camerei închiriate, lăsându-l pe prezentator să se delecteze cu razele soarelui fără a-i fi în preajmă.

”Hai să vă arăt ce înseamnă să vii după o mini-vacanță cu fiu-tu și cu soțul tău. Cauți un loc de cazare unde să fii singură, singură, singură. Asta e, tată, lasă că stau eu aici (nr. la piscină)”, a spus Dani Oțil, pe contul său de Instagram.

”Deci, pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, intensă, i-am zis lui Dani că tot ce vreau este să dorm, eu nu fac nimic altceva. Și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem”, a fost replica venită din partea Gabrielei Prisăcariu.

Dezvăluirea lui Dani Oțil nu e deloc de mirare, dacă luăm în calcul și replica venită ulterior din partea Gabrielei Prisăcariu.

Conform declarațiilor sale, după atâta agitație, acum își dorea doar să se odihnească și să se relaxeze, fără alte pretenții. Cu toate că conștientiza că se află în luna lor de miere și ar putea să se bucure de o locație de lux și de momente alături de soțul său, modelul a mărturisit că în acest moment, spre deosebire de ani precedenți, prefera somnul, liniștea, timpul petrecut singură, simplitatea și relaxarea.

Dani, de asemenea, s-a bucurat de momente de odihnă, însă el a fost primul care a ales să iasă să exploreze și să se bucure de frumusețile oferite de locul în care se aflau, având în vedere că erau în Grecia.”Deci, pe vremuri când ajungeam într-o locație din asta superbă, suntem în Grecia, nu știam cum să mă schimb mai repede și să mergem să vizităm, să facem multe lucruri. Acum, după toată perioada asta super agitată, intensă, i-am zis lui Dani că tot ce vreau este să dorm, eu nu fac nimic altceva. Și am dormit amândoi de nu am știut pe ce planetă suntem”, a fost replica venită din partea Gabrielei Prisăcariu.

Citește și: Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și fostul iubit, Cuza, la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de la despărțire