Cum arată vila de un milion de euro deţinută de Andra și Cătălin Măruţă. Are piscină exterioară, iar curtea este impresionantă FOTO

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul de la noi, s-au mutat în 2018 într-o casă cu etaj din Capitală. Pentru locuința aflată în în apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa, cei doi ar fi plătit un milion de euro!

11 sept. 2023, 17:34

Cum arată vila de un milion de euro deţinută de Andra și Cătălin Măruţă. Cei doi și-au dorit întotdeauna să trăiască discret și nu le-au oferit prea des fanilor săi detalii din intimitatea lor. Totuși, într-un vlog publicat recent pe YouTube, Andra le-a permis internauților să pășească virtual în locuința sa, dezvăluind câteva imagini din vila de lux pe care o deține împreună cu Cătălin Măruță.

Din imagini se observă că locuința se bucură de un living foarte modern și mare, dar și de o curte impresionantă, extrem de îngrijită, cu o piscină exterioară. Locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară, care are și un gazon generos. Nici interiorul nu este mai prejos: casa îmbină mai multe stiluri și există elemente ale stilului industrial, mai rece, dar și camere foarte luminoase, un perete întreg fiind din cărămidă în culori închise.

Citeşte şi: Câți bani cere Andra ca să cânte la un eveniment privat în 2023. Iată cât ar trebui să scoți din buzunar

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a spus Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: „Suntem diferiți în multe privințe”

Andra ar fi plătită cu circa 16.000 de euro pentru rolul său de jurat la „Românii au talent”, iar pentru u concert de 45 de minute ar încasa circa 6.000 de euro. La rândul său, Cătălin Măruță ar lua circa 17.000 de euro pe lună pentru emisiunea sa de la ProTV, dar mai face bani şi din vizualizările podcast-urilor sale cu invitați celebri.