Cum arată vila impunătoare în care locuiește Silviu Prigoană. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu încasează lunar o pensie de 11.000 de euro și a renunțat la toate afacerile: „Mi-am asigurat bătrânețea”

Silviu Progoană încasează lunar o pensie uriașă și nu s-a ferit să o facă publică. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu trăiește în lux, într-o vilă imensă din București.

27 feb. 2024, 09:32
Cum arată vila impunătoare în care locuiește Silviu Prigoană. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu încasează lunar o pensie de 11.000 de euro și a renunțat la toate afacerile: „Mi-am asigurat bătrânețea”
Cum arată vila de lux în care locuiește Silviu Prigoană

Silviu Prigoană, alături de soția lui, Mihaela, și copii nu duc lipsa zilei de mâine. Au o casă care se învârte după soare, iar fostul afacerist are și o pensie colosală, pe care chiar el a făcut-o publică. Acum, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu trăiește doar din banii din pensie.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, pusă față în față cu fosta soție a primului ei soț. L-au desființat pe bărbatul cu care au trăit ani de zile: „Era o relație toxică. Am fost victima violenței domestice”

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!”, a mărturisit Silviu Prigoană, în podcastul lui Viorel Grigoriu.

În 2007, Prigoană a cumpărat o vilă luxoasă în Sectorul 3 al Capitalei și a renovat-o timp de trei ani. În anul 2011 s-a mutat aici alături de Adriana Bahmuțeanu. Imobilul a fost făcut după bunul plac al lui Silviu Prigoană, iar cei doi băieți pe care îi are din fosta căsnicie cu prezentatoarea au fiecare câte o cameră la care orice copil ar visa.

Fiul său cel mic, Eduard, iubește cultura japoneză, de aceea în camera lui are tot felul de obiecte specifice acestei țări. Silviu Prigoană chiar i-a promis la un moment dat că îl va duce în Japonia.

Citește și: Silviu Prigoană: „Dacă noi nu-i învățăm să înoate și îi învățăm matematici superioare, când vor merge la mare vor muri. Investim în ei, dar nu o să mai aibă cine să ne plătească pensiile”

„Are sabia de seppuku deasupra împăratului Japoniei. Are set de ceai japonez cu 5. La ei este cu cinci căni, nu cu șase. Asta e camera lui, confortul lui, dresingul lui. Are și trofeele pe care le-a obținut la înot, la schi, patinaj. (…)”, a povestit Prigoană pentru Antena Stars.

Silviu Prigoană este un părinte strict

Chiar dacă spune că le face toate poftele băieților, aceștia au un program strict, pentru că tatăl lor nu se joacă când e vorba de educație. Eduard și Maximus se trezesc la ora 5.30 și la ora 21.00 sunt în pat.

„Orice ar fi, la 5.30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21.00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singuri. Școala la privat, la British”, mărturisea Silviu Prigoană, în urmă cu ceva timp.