Cum arată vila pe care Oana Roman a pus-o la vânzare. Vedeta cere jumătate de milion de euro pe imobil

Oana Roman a pus la vânzare locuința la care ține enorm de mult. Iată cum arată vila pe care vedeta a plătit o sumă enormă în 2019.

10 oct. 2022, 11:40

Cheltuielile mult prea mari afectează pe toată lumea, așa că, Oana Roman a pus în vânzare vila din Tunari cumpărată în 2019. Vedeta a vrut să scape de apartament și a plătit 160.000 de euro pentru casa visurilor ei.

Fiica fostului premier al României a investit la acea vreme în renovarea exteriorului imobilului, în amenajări și mobilă. La acel moment, vila era potrivită pentru Oana Roman, deoarece își dorea un spațiu mare și o grădină.

Aceasta îi aranjase și mamei sale, Mioara Roman, un dormitor la parter, însă cum starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit brusc, Oana a decis să o internze la un centru de îngrijiri paliative. Perioada pandemiei a fost una dificilă din punct de vedere financiar pentru vedetă, care a trecut și printr-un divorț, și s-a gândit că cel mai bine este să se mute din nou la bloc.

Citește și: Oana Roman își vinde vila din nordul Capitalei. Suma imensă pe care o cere

Oana Roman a pus un anunț de vânzare pe internet. Dacă prețul de achiziționare în 2019 era de 160.000 de euro, acum este de trei ori mai mare, ajungând la 480.000 de euro. Această creștere se datorează investițiilor pe care vedeta le-a făcut în amenajarea locuinței.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari, la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019”, a scris Oana Roman.

Prețul de închiriere al imobilului este de 2.500 de euro pe lună. „Închiriere-pretanil școală, grădiniță, birou sau rezidențial. 2.500 de euro pe lună”.

Ea a motivat mutarea prin faptul că locuința este prea mare pentru trei persoane, ea locuind în aces moment doar cu fiica și soțul.

„Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce-mi dorește inimioara. Mi-a depășit așteptările. Toată viața mi-am dorit băi mari și acum le am. Acum suntem în amenajări. Alerg după uși, jaluzele și toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum”, declara Oana Roman atunci când a cumpărat vila.

„Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, dar, totuşi, nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa”, mai declara vedeta la acea vreme.

Citește și: Oana Roman vrea să-şi vândă casa din cauza facturilor uriaşe: „Există cineva care nu este afectat?”