Oana Roman își vinde vila din nordul Capitalei. Suma imensă pe care o cere

Oana Roman vrea să se mute într-o casă mai mică, după ce a ajuns la concluzia că vila din nordul Capitalei este prea mare pentru doar trei persoane.

27 sept. 2022, 21:09
Oana Roman își vinde vila din nordul Capitalei. Suma imensă pe care o cere
Oana Roman își vinde vila din nordul Capitalei. Suma imensă pe care o cere

Oana Roman își vinde vila din nordul Capitalei. Vedeta s-a mutat aici în 2020, iar la vremea respectivă se lăuda cu acest lucru pe reţelele de socializare. Acum, şi din cauza costurilor tot mai mari de întreţinere, Oana Roman vrea să se mute. În cazul în care nu se găsește un cumpărător, vedeta este dispusă să închirieze locuința!

Oana Roman vrea să-şi vândă casa din cauza facturilor uriaşe: „Există cineva care nu este afectat?”

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2.500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare publicat de Oana Roman pe contul ei de Facebook.

Oana Roman declară război furnizorului de energie electrică. Vedeta a primit o factură uriașă: ”Fură ca în codru și fac ce vor ei”

Casa vedetei are şase camere, iar costurile de înreținere sunt pe măsură: „Eu luasem în calcul chestia asta de mult, nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât. Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi trei în şase camere. Este prea mult”.