Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut. Cu ce probleme se confruntă artista: „Cu putere, răbdare și iubire o să fie bine”

Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut. Pe data de 6 august, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară a adus pe lume primul ei copil, un băieţel de nota zece, pe nume Iair.

10 aug. 2022, 21:16
Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut. Cu ce probleme se confruntă artista: „Cu putere, răbdare și iubire o să fie bine”
Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut

Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut. Pe rețelele de socializare, artista își ține la curent prietenii virtuali cu activitățile zilnice. Este tare fericită că se află acasă, alături de familia ei, și mărturisește, cu zâmbetul pe buze, că așteaptă să treacă perioada de acomodare, pentru a putea povesti mai multe.

Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut

Chiar dacă nu îi este deloc uşor, Vlăduţa ştie că o să treacă această perioadă, însă trebuie să aibă răbdare. „Dacă v-ați întrebat ce mai fac, cum arăt… cam așa! Am un mic herpes care mi-a ieșit aici, dar asta este, cam așa arăt eu după cinci zile de la naștere și mi se pare că mă aflu în sesiune. Deci cred că cei șase ani de facultate au fost mai ușori ca și primele două zile acasă, dar cu putere, cu răbdare și cu iubire o să fie bine, așa am auzit.

Așa că nu o să fiu unica femeie care nu se descurcă, pentru că mă descurc, de fapt, ne descurcăm și abia aștept să treacă perioada asta de acomodare și aștept să vă zic mai multe azi, mâine, poimâine, că încă ne învățăm cu multe, multe chestii”, a spus artista pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Vladuţa Lupău a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţul. Momentul a marcat-o pe viaţă: „Eu n-aveam bani nici de motorină”

La câteva ore după ce a născut, Vlăduţa Lupău a transmis un mesaj emoţionant pentru fiul ei. „Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️ Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna! Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍

Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” 🫶🏼 Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC ! Eu, mami! ❤️”, a scris Vlăduţa Lupău.