Vladuţa Lupău a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţul. Momentul a marcat-o pe viaţă: „Eu n-aveam bani nici de motorină”

Vlăduţa Lupău, în vârstă de 31 de ani, a povestit cum a ajuns să-l cunoască pe soţul ei, Adrian Rus, fost portar la CFR Cluj. Artista este însărcinată şi urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului!

03 iun. 2022, 15:45
Vladuţa Lupău a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţul. Momentul a marcat-o pe viaţă: „Eu n-aveam bani nici de motorină”
Vladuţa Lupău a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţul

Vladuţa Lupău a dezvăluit cum şi-a cunoscut soţul. Cunoscuta interpretă de muzică folclorică a povestit la podcast-ul lui Horia Brenciu o întâmplare pe care o să o ţină minte toată viaţa. Totul s-a întâmplat acum aproximativ un deceniu, când era la facultate şi făcea primii paşi în muzică.

Petrecere cu politicieni şi cântece patriotice. „Treceţi batalioane Carpaţii am cântat-o de 6-7 ori!”

Vlăduţa Lupău a povestit că unul dintre profesorii pe care îi avea la facultatea de Medicină Veterinară îi cunoştea talentul şi a invitat-o să cânte la o petrecere organizată de mai mulţi politicieni în localitatea Căprioara, din Cluj.

„L-am cunoscut la o cântare. Eram la facultate, un coleg de-al mamei mele, profesor la o anumită materie, era în politică şi a făcut o petrecere cu colegii lui din politică. Şi a zis hai şi tu până acolo, la Căprioara – satul soţului meu – şi cântă şi tu acolo. Şi eu încântată, cânt la profesor, că poate mă ajută şi pe mine cândva… Acolo erau vreo 20 de oameni, nu erau mulţi, la un lac, vara… şi întrebam ce fac eu aici, ce cânt eu aici. Norocul meu e că erau politicieni şi voiau cântece patriotice.  La un moment dat, vine un Jeep  să lase ceva acolo, mâncare, nu ştiu. Şi era de fapt Adi, să-i aducă tatălui său – care era şi el acolo – ceva. Ne-am văzut, a stat să asculte patrioticele mele, a văzut că fac bani… După care a plecat, nu cred că l-am impresionat foarte tare”, a povestit Vlăduţa Lupău.

Vlăduța Lupău a avut probleme grave înainte să rămână însărcinată. „E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii!”

„A mai venit o dată, a mai făcut un drum, a mai venit cu ceva acolo. După aceea, am plecat acasă, mi-a dat cerere pe Facebook şi de acolo… ca şi prieteni vorbeam, dar ăla a fost începutul. Aşa ne-am cunoscut. A, şi profesorul ăla nu mi-a dat bani de drum, nu mi-a dat bani de nimic. Ce-o fi zis, a făcut asta ciubuc… eu n-aveam bani nici de motorină. Eu luam şi oameni la ocazie daca trebuia, ca să-mi acopăr pârleala! „Treceţi batalioane Carpaţii” am cântat-o de 6-7 ori acolo, le plăcea oamenilor, nu mai ştiu, erau deputaţi… le plăcea. Nu-mi pare rău că domnul profesor nu mi-a dat bani de drum, că a meritat toţi banii. Ăsta a fost începutul”, a mai spus Vlăduţa Lupău.

Vlăduța Lupău a provocat scandalul anului! Fanii au desfiinţat-o: „Ce ţeapă ne-ai dat!”

Adrian Rus (28 de ani), soţul Vlăduţei Lupău, a făcut parte din lotul lui CFR Cluj în perioada iulie 2017 – februarie 2020. Toma Rus, tatăl lui Adrian Rus, a fost chestor de poliţi, dar şi secretar de stat în Ministerul de Interne.