Cum arătau actorii din Las Fierbinți la debutul în serial. Cât de mult s-au schimbat în 10 ani FOTO

Las Fierbinți își făcea debutul la PRO TV în martie 2012, cu o distribuție care a rămas neschimbată timp de 10 ani. Unii dintre ei sunt neschimbați chiar şi acum, la lansarea sezonului 19.

08 sept. 2021, 13:53

Cum arătau actorii din Las Fierbinți la debutul în serial. Bobiță, Giani, Dorel, Gianina, Celentano și Firicel debutau la PRO TV în serialul fenomen Las Fierbinți pe 1 martie 2012. Episodul pilot, în care au jucat aproape toți actorii de acum, începe cu o nuntă cu deznodământ neașteptat. Apoi, s-a intrat ușor în atmosfera de alegeri locale din Fierbinți, unde sătenii erau chemați la urne să-și aleagă primarul.

Cum arătau actorii din Las Fierbinți la debutul în serial

Vasile (viceprimarul) voia să-l dea jos pe primarul în funcție, Mitică (Radu Gabriel), şi încerca prin tot felul de tertipuri să-l convingă să renunțe la funcție înainte de alegeri. N-a reușit, așa că s-a încris în cursa electorală, însă a apelat la „băieții” lui ca să fraudeze alegerile. Unul dintre ei este Bobiță (Mihai Bobonete), cârciumarul satului, tip deștept și dezghețat la minte, dar care în trecut nu se dădea în lături să intre în tot felul de combinații cu „pușlamaua” de Giani (Costi Diță). Gianina pare neschimbată după 19 sezoane de Las Fierbinți. Are aceeași figură angelică și pare aceeași fată naivă de la țară, „proasta satului”, cum îi spune ea.

Actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Ce s-a înâmplat pe platoul de filmare

În primul episod au jucat Adrian Văncică, Alina Chivulescu, Constantin Diță, Leonid Doni, Mihai Rait Dragomir, Anca Dumitra, Gheorghe Ifrim, Kana Hashimoto, Mihai Bobonete, Maria Junghietu, Horațiu Mălăele, Mihai Mărgineanu, Maia Morgenstern, Tudorel Popa, Gabriela Popescu, Toma Cuzin, Ecaterina Țugulea, Valentin Uritescu, Radu Zetu și Gigel Frone.