Cum arătau cei trei chefi în 2012, la primul sezon MasterChef. Florin Dumitrescu avea doar 24 de ani

Cum arătau cei trei chefi în 2012, la primul sezon MasterChef. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au anunțat că revin în televiziune, la formatul care i-a consacrat, la Pro TV. Aceștia spun că sunt pregătiți pentru noua provocare și abia așteaptă să facă furori.

16 apr. 2024, 22:49
Cum arătau cei trei chefi în 2012, la primul sezon MasterChef. Florin Dumitrescu avea doar 24 de ani

Cum arătau cei trei chefi în 2012, la primul sezon MasterChef. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au reușit să câștige simpatia telespectatorilor încă de acum 12 ani, când au luat contact cu televiziunea și cu un astfel de format.

Citește și: Scandal de proporții între Andreea Esca și Șerban Huidu! Totul a pornit de la o filmare cu știrista PRO TV în care înjură: „Nu e o problemă atât de mare. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav”

Cum arătau cei trei chefi în 2012, la primul sezon MasterChef

În primul sezon MasterChef România, din 2012, Sorin Bontea avea 42 de ani, Cătălin Scărlătescu avea 39 de ani, iar Florin Dumitrescu avea doar 24 de ani. Chimia lor a fost una evidentă încă de la început și chiar au legat o strânsă prietenie și în afara camerelor de filmat.

Cei trei bucătari s-au arătat încântați de revenirea pe platourile de filmare ale emisiunii MasterChef România. Cei trei bucătari spun că această emisiune este „ca prima dragoste”, care nu se uită niciodată.

Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus chef Sorin Bontea despre revenirea la MasterChef.

La rândul lui, Florin Dumitrescu spune că este entuziasmat de această nouă etapă din viața lui. „MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie.

Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a precizat cel mai tânăr jurat al emisiunii.

Cătălin Scărlătescu spune că simte că revine „acasă” și îi așteaptă pe toți pasionații de gastronomie să îi impresioneze. „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a afirmat chef Scărlătescu.